onsdag 14 mars 2018

Ståltullarna krigshetsarnas setup


.
Mycket talar för att ståltullarna som Trump vips drog upp ur hatten som en trollkonstnär egentligen är en del av de amerikanska krigsgalningarnas setup. Syftet är att tygla europeiska politiker så att de lydigt spelar med i de amerikanska galningarnas intrig mot Ryssland, varav false flag-operationen i Salisbury är en viktig ingrediens.

När det ser ut att vara lite för mycket av en slump att de inträffar ungefär samtidigt, beror det antagligen på att det inte är någon slump.

Jag tvivlar på att Trump är invigd i intrigen. Han har troligen blivit manipulerad, sig själv ovetande. Han är helt enkelt för infantil och labil för att psykopaterna skulle våga inviga honom i planen. Han skulle kunna sabba alltihop.

Det visar på vådan av att världens viktigaste ämbete innehas av någon som tycks befinna sig på en femårings nivå. USA:s president bör vara en stark, lugn, klok och eftertänksam humanist för att kunna tygla det militärindustriella komplexets galningar. Inget av de kriterierna synes vara uppfyllt idag.

I den USA-kontrollerade mediastormen som härskar idag kan vi bara vara säker på en sak. Inga andra åsikter än den amerikanska doa-doakörens uppfattningar kommer att släppas fram i svenska media. Kanske inte ens i internationella media. Salisbury-upplägget är rafflande, säljer tidningar och reklam varför det tilltalar kommersiella mediaintressens girighet - oavsett de humanitära konsekvenserna på sikt.

Falun onsdagen den 14 mars 2018
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: