tisdag 20 augusti 2019

I mitt Europa tigger vi !


.
Minns ni det? 

Hur Stefan Löfven verksamt bidrog till att krascha migrationspolitiken i Europa med sitt pompösa och verklighetsfrämmande agerande. Sitt pladder om att ”mitt Europa bygger inga murar” - strax innan Europa lät lura sig att tillämpa toksvenskarnas idéer. Det var strax innan de provat på Löfven & Co:s idéer och insåg att de måste bygga murar för att skydda sig mot Löfveniseringen.

Han lyckades, tillsammans med en del andra tomtar, flytta Afrikas klanstrider, Nordafrikas gatubrottslingar och Mellanösterns inbördeskrig, gatustrider, bilbränder och judeförföljelser till Europa i allmänhet och till Sverige i synnerhet.

Men åtminstone i fråga om tiggeriet verkar inte européerna ha låtit lura sig av de Svenska stollarna. Sverige tycks vara ganska ensamt om att tycka att det är en bra idé att fylla landet med tiggare från Balkan.

Men så är ju inte resten av Europa så misskött att man måste släpa hit tiggare från Balkan för att folket ska få se någon som har det sämre.

När Euron introducerades sattes värdet till lite drygt 6 kr. Nu står den i nästan 12 kr. Schweizerfranc stod i 4:50 eller möjligen 5 kr. Nu står den i 10:30. Brittiska pundet står i 12:60. Dollarn står i 10:42. Thai Bath som brukade stå i 5-10 öre står nu i 40 öre. Allt för att svenska regeringen devalverar oss fattiga hela tiden, för att dölja att det går åt helvete. Nu har det gått så långt att svenskarna inte längre har råd att åka utomlands utan måste ”svemestra”.

Och finansminister Magdalena Andersson säger att ”det går bra för Sverige”.

Det är därför man inte kan göra något åt tiggeriet. Det döljer för svenskarna hur misskött landet är, när man kan visa upp någon som har det ännu sämre. Men man påminner inte svenskarna om att rumäner och bulgarer alltid har varit fattiga eftersom de levt i socialistiska system som bara duger till att förmedla armod bland folket. Svenskarna däremot hörde ännu för några år sedan till Europas rikaste. Efter de senaste årens NationalSocialdemokratiska plundring av folket är vi snabbt på väg att bli ett av Europas fattigaste folk. Ett fattigt folk med välmående pampar..

Parollen i nästa val borde vara

- I mitt Europa tigger vi !

Falun tisdagen den 20 augusti 2019
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: