tisdag 27 augusti 2019

Svenskar degraderas internationellt


.
Det svenska förfallet resulterar i att svenskar degraderas internationellt.

Sverige har, tillsammans med ett mindre antal länder, haft något av en internationell särställning. Lätt att passera gränskontroller, sällan misstänkta för någonting. Den rådande utvecklingen innebärande gatustrider, bilbränder, sprängdåd, frekventa mord på öppen gata, Sverige som okontrollerad hemvist för terrorister och ”svenskar” som deltar i internationella terrordåd håller på att förändra den bilden.

Snart - kanske redan - får vi söka visum och köa i samma köer som jemeniter, kenyaner, afghaner, pakistanier m fl bara för att ta några exempel. Där i den långsamma särskilt granskade kön får vi stå och se finnar, danskar och norrmän som bor i ännu fungerande statsbildningar susa förbi i gräddfilen. Det blir naturligtvis kränkande, men kränkningen i passkön är inte ens förnamnet på de problem som svenskar med internationell verksamhet eller dito boende kommer att råka ut för, till följd av att våra politikers oförstånd - och bristande hederlighet - gjort staten dysfunktionell.

Det blir inte bättre av att vi har en justitieminister som tror att det är Polens regerings sak att hålla ordning i Sverige och att den samlade regeringens intelligentaste kommentarer till de många morden är att det är ”fegt”.

Ja, det kanske är fegt, men knappast fegare än att vara skatteverksanstäld, kronofogde, polis, åklagare eller domare och begå brott i tjänsten på kriminella socialdemokratiska potentaters begäran, för att man är för feg för att bete sig hederligt och vet att hederlig ämbetsutövning kan resultera i långsinta förföljelser från kriminella sossepampar. Och något stöd har ju inte den enskilda tjänstemannen av ett korrupt och dysfunktionellt system som det gränslösa sosseriet vägrar erkänna att har ersätt det svenska systemet.

Inte förrän man erkänner det och tycker att det är ett problem kan man göra något åt det.

Falun tisdagen den 27 augusti 2019
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: