onsdag 28 augusti 2019

Sorgligt och upprörande vad Reinfeldt och Löfven ställt till med


.
Uppdrag Granskning handlade i kväll om vad stollarna Reinfeldt och Löfven ställt till med. Ja, inte ensamma förstås, men tillsammans med de andra oduglingarna i Riksdagen.

Det var ett skakande inslag. Nu visar det sig att konsekvenserna av den ansvarslösa migrationspolitiken blir precis så illa som vi i våra värsta farhågor kunde befara. Kanske till och med ännu lite värre.

Ändå är det inte färdigt än. Nu ska ju Annie Lööf och de andra ansvarslösa psykopaterna släpa hit 5-10 analfabeter till för varje som redan är här. Det kallas för anhöriginvandring. Många av dem kommer även de att vara analfabeter i relativt hög ålder. Sådana som aldrig kommer att bidra till nationalhushållet, men som däremot snart kommer att kräva betydande vårdresurser.

Det som visades var ändå bara förnamnet på deras gärningar. Parallellt med den katastrofala migrationshanteringen har kleptomaner, psykopater och hänsynslösa oduglingar som Maud Olofsson, Anders Sundström och förstås Reinfeldt och Löfven låtit gangsters plundra LKAB, Telia och Vattenfall på hundratals miljarder.

Förr i tiden skulle sådana som Reinfeldt, Olofsson, Sundström och Löfven ha fått sitta i stupstock på Stortorget för sina gärningar. Allt var inte sämre förr.

Falun onsdagen den 28 augusti 2019
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: