tisdag 6 oktober 2020

Maffian bjuder upp till dans igen

 .




Så var det dags igen. Då bjuder maffians hejdukar i vårt korrumperade rättsväsende upp till dans igen. Nu ska snart locket läggas över maffians stöld av Ekfors-koncernen med politiserade myndigheter och allehanda mutkolvars hjälp. Vårt kanske finaste lilla kraftbolag, värt över 300 miljoner och nästan skuldfritt drevs i konkurs efter upprepade ”tvångsförvaltningar” som bara var en omskrivning för att busarna tog alla koncernens intäkter och lämnade oss att sköta samhällets elförsörjning i nedre Tornedalen utan intäkter.


Nu ska mutkolvarnas solkiga heder tvättas genom att min heder ska smutsas ned - igen. Sedan ska de stå framför spegeln och inbilla sig att medborgarna låtit sig luras och respekterar våra mutkolvar.


Tänk om det gick att vända det moras som pågår inom vår offentliga förvaltning och vårt rättsväsende. Tänk om vi kunde få dem åtminstone hälften så hederliga som i Italien. Så bra det vore för Sveriges företagsamhet. Istället har vi dessa gangsters som skyddar banditer som de som via Obol plundrade LKAB, de som plundrade pensionsspararna via bluffgruvan i Pajala och de som efter decennier av statsterrorism ödelade Ekfors Kraft-koncernen.


Stockholm tisdagen den 6 oktober 2020

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: