måndag 12 oktober 2020

Sanningen om Estonia skapar fokus på Nordkorea

 .

Nu söker sanningen om Estonia sig långsamt och mödosamt fram till dagens ljus. Gangstrarna smugglade krigsmaterial från det sönderfallande Sovjetunionen på Estonia. De sänkte kanske Estonia av ren klantighet och likgiltighet inför andra människor.  De mörklade definitivt hela äventyret och lät skurkarna komma undan. Samtidigt som de gjorde offren och deras anhöriga rättslösa låtsades de tillvarata deras intressen.


Det är ju inte så att dessa durkdrivna gangsters blir tacksamma för att sanningen kommer fram.


Ett sätt som vi kan se det på är att lögnfabriken nu istället har satt fullt fokus på Nordkoreas vapenaffärer. När en gangsterstat utsätter en annan gangsterstat för embargo försöker den för embargo utsatte kringgå försöken att svälta staten i fråga till underkastelse. Vad mer är nytt under solen? Förutom att lögnfabrikens propagandainslag i vanlig ordning är omöjliga att verifiera? Späckade som de vanligtvis är av lögner…


Det är naturligtvis inte en slump att lögnfabriken och propagandaapparaten - i vilka våra media ingår - nu lägger fullt fokus på Nordkorea istället för att följa Estonia-spåret till Ingvar Carlsson och de andra gangstrarna.


Falun måndagen den 12 oktober 2020

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: