tisdag 20 oktober 2020

Vem fick de amerikanska 5G-mutorna?

 .

Så har mutkolvarna i den korrupta svenska statsapparaten slagit till igen.


Den här gången har våra kriminella juveler tagit mutor från amerikanska intressen som vill köpa bort besvärliga konkurrenter från 5G-marknaden. Det går att förstå. Inga amerikanska företag kan hålla emot när den amerikanska gangsterstaten vill behålla kontroll över andra länders kommunikationer, kunna spionera på andra länder och deras industri, samt ha bakdörrar in i andra länders system.


Kina är inte ett dugg farligare för Sverige än USA är - snarare är Kina det mindre onda av två onda alternativ.


Frågan är inte om de låtit muta sig. Frågan är vilka som gjort det och vilka som bara är framskickade ryggradslösa underhuggare som till och med kan intyga att månen är en stor grön ost om det behövs.


Begränsningen av konkurrensen kommer - som all marknadsbegränsande korruption - att leda till höga kostnader och ineffektiva system. Dessutom blir Sverige oskyddat mot amerikansk kriminalitet och amerikanska intressen. De är all korruptions eviga följeslagare.


Avskeda, grip och lagför de svenska mutkolvarna och de som mutat dem, även om den svenska låtsaslagstiftningen mot korruption vanligtvis inte medger att någon åtalas. Om lagen missar någon gång resulterar den ju bara i motsvarande saft och bullar som med de arabiska, afrikanska och asiatiska mördarna. Men det har ändå sitt värde med ett låtsasåtal. Det tar fram kriminaliteten i ljuset. Det är första steget för att kunna göra något åt kriminaliteten.


Falun tisdagen den 20 oktober 2020

Mikael Styrman

.

1 kommentar:

Anonym sa...

Till saken hör att kineserna är totalt ointresserade av att spionera på andra än kineser och givetvis det allmänt förekommande industrispionaget som alla sysslar med, men på det området är USA outstanding på att stjäla från andra! Sverige sitter allt djupare i knät på den sönderfallande unionen USA och kommer väl vara de sista som lämnar den sjunkande USA-skutan tillsammans med de korkade polackerna!

Benny