måndag 5 april 2021

Återkommande lögner om Linköpingsmorden

.

Med en drucken papegojas envishet upprepar propagandaapparaten hur nödvändigt det är att polisen får göra dna-undersökningar i släktregister eftersom det ju var så man klarade upp de uppmärksammade Linköpingsmorden. 


Det är bara det att det inte är sant.


Polisen hade sedan länge tipsats om mördaren, men lata och odugliga poliser lyckades under flera års tid inte följa upp tipset och undersöka mördaren. Ungefär som man hanterade Pernilla-mordet i Falun och alla Quick-morden - för att nu bara nämna några av mängder av till följd av odugligt polisarbete ouppklarade mord. Det behövdes således inte allt något sökande i släktregister. Om bara polisen hade skött sitt arbete hade man klarat upp Linköpingsmorden flera år tidigare än som blev fallet. 


Sedan är det en helt annan fråga om polisen ändå bör få söka söka i släktregister. Men de bör i vart fall inte få göra det för att de inte sköter sitt arbete och för att de och byråkrater och politiker ljuger för allmänheten. Först bör de lära sig att hålla sig till sanningen och att sköta sitt arbete utan att i onödan dras till integritetskränkande Orwellskt snusk.


Falun måndagen den 5 april 2021

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: