måndag 19 april 2021

Hycklande politiker svär sig fria

 .

Man upphör nog aldrig att förvånas över vad skamlösa, gränslösa och hycklande politiker kan hitta på.


De senaste dagarna har vi mer eller mindre bombarderats med information om kvinnor som antingen har misshandlats, våldtagits och/eller mördats.


Det problemet har nog alltid funnits i Sverige i någon mån, men aldrig i den omfattning som det fått efter att Miljöpartiet, Centern, Vänstern och NationalSocialdemokraterna förvandlat Sverige till något som påminner om en tvättsvamp som utan urskiljning sugit åt sig människor av olika etniciteter och av ofta mycket tveksam vandel. En mycket stor del av problemet utgörs av att de mer eller mindre förvandlat Sverige till en magnet som suger till sig ”incels” från främst tredje världen. Det vill säga ungefär ”involontary celibats”. Män som lever i ofrivilligt celibat och som aldrig kommer att få någon kvinna. Dessa har man lockat hit i en omfattning som har snedvridit könsfördelningen i landet. Dessutom har man vitt och brett skrutit om att vi ska försörja alla dessa. De behöver inte arbeta. Sveriges skattebetalare försörjer dem vare sig de vill det eller inte. Det står dem fritt att vara ute och stjäla och langa narkotika natt som dag, när man inte från tid till annan sticker emellan med en liten våldtäkt, eller gruppvåldtäkt. Det senare något som numera förknippas med Sverige och som skiljer ut oss från de civiliserade länderna. 


Om det fanns ett problem med kvinnomisshandel, våldtäkter och kvinnomord tidigare kan Januari-Överenskommelsens förda migrationspolitik liknas vid att spruta bensin på en präriebrand.


Länge har de som ställt till med eländet duckat. Men nu har tydligen de politiker som ställt till med eländet bestämt sig för att komma ut ur det blå skåpet och svära sig fria och skylla sina stolligheter och sin totala ansvarslöshet på någon annan. Annie Lööf, C, var först ut, tätt följd av Märta Stenevi, MP, men resten av skurkarna lär inte komma långt efter.


Falun måndagen den 19 april 2021

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: