måndag 19 april 2021

Regeringens apspel om förintelsen

 .

Justitieminister Morgan Johansson har kommit med ett utspel om den pågående judeförföljelsen i Sverige. Man avslöjar nog inga statshemligheter om man påtalar att det är den omfattande importen av araber som fått judeförföljelsen att nå hittills oanad styrka.


Åtminstone har vi inte sett maken sedan Per Albin Hansson och NationalSocialdemokraterna samarbetade med Adolf Hitler och de tyska Nationalsozialisterna. 


Det är ganska avslöjande att den allt mer påtagliga judeförföljelsen i Sverige är värst i kommuner ledda av Nationalsocialdemokraterna.


Nu, när trycket blir allt större på regeringen att göra något åt saken, agerar man. Men vad gör man? Tar man itu med judeförföljelsen i Sverige? Gör man något åt alla de araber som man släpat hit och som tagit med sig det tiotusenåriga judehatet och religionskriget? Icke sa Nicke!


Idag, när vi skriver år 2021, går Morgan Johansson helt skamlöst ut och vill förbjuda folket att förneka förintelsen, för att det ska se ut som om han gör något som har minsta betydelse. Och det är klart - de allra mest korkade kan han förstås lura med hjälp av den statssubventionerade lögnfabriken - det som vi har istället för en fri och kritiskt granskande press.


Men det har naturligtvis ingen som helst betydelse för det arabiska judehatet i Sverige att regeringen 76 år efter Adolf Hitlers död låtsas vilja agera mot judehatet genom att förbjuda förnekelse av förintelsen. Det är naturligtvis lockande för ohederliga politiker att vilja låtsas göra något mot judehatet, men att väga sina åtgärder så till den milda grad på guldvåg, att åtgärderna blir lika betydelsefulla som en piss i Mississippi.


Den svenska - och av många decenniers tradition antisemitiska - nationalsocialdemokratiska rörelsen är bara intresserad av de arabiska rösterna. Judarna är en försvinnande liten minoritet som svenska nazister inte anser sig behöva bry sig om.


En ledande svensk nationationalsocialdemokrat är en skurk - och han förblir en skurk om man så steker honom i smör!


Falun måndagen den 19 april 2021

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: