måndag 12 september 2022

En riktig kalldusch

 .

Sosseriet har länge klamrat sig fast vid makten genom att öppna våra gränser och importera nysvenskar utan krångel. Deras uppehälle har bekostats av den arbetande delen av befolkningen och de har kunnat unna sig att låta sina kvinnor gå hemma och föda barn, utan att arbeta eller lära sig svenska, medan männen har fått hänga på lokal och langa knark om de så önskat. Allt utan att arbeta eller lära sig språket och utan krav på andra motprestationer än att vart fjärde år rösta på socialdemokraterna. I exempelvis Malmö har sosseriet gått så långt att araberna fått driva iväg den judiska befolkningen och flera invandrargrupper har fått skapa parallella rättssystem.


På detta sätt har sosseriet kunnat använda sig av arbetande svenskars pengar till att köpa sig själva platser vid köttgrytorna.


Inatt fick sosseriet sig en riktig kalldusch. Metoden fungerar inte längre visar det nya partiet ”Nyans” inträde på scenen.


De röster som man trodde att i likhet med tidigare var vikta åt sosseriet, kommer framgent att ramla in hos olika extremistpartier, med punkter på partiprogrammet som sätter svensk lagstiftning ur spel, kräver antisemitismens införande i landet, undantag från LVU, könsseparerade badtider, slöjans införande och militantare Palestina-politik.


Till nästa val kommer de nysvenskar som vill kopiera sossemaffians koncept att vara bättre förberedda. Då har kanske inte heller sosseriet makten över skattebetalarnas pengar - annat än indirekt genom alla sina i administrationen utplacerade politruker. Det blir således inte lika lätt att leka jultomte åt lokala muslimska småpåvar med skattebetalarnas pengar.


Det blir intressant att se hur maffian ska väna sitt fögderi, när den bumerang som de själva utslungat kommer flygande tillbaka med stor kraft. Kanske närmar vi oss slutet på maffians sötebrödsdagar i den svenska politiken?


Falun måndagen den 12 september 2022

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: