tisdag 13 september 2022

Valstrategin som baktände

 .

I decennier har sosseriet importerat människor till Sverige, vilka ofta inte har vare sig möjligheter eller ambitioner att försörja sig själva och sin avkomma. För några år sedan öppnade man gränserna och lämnade dem helt utan kontroll och drog hit en miljon människor, varav många var just människor som aldrig kommer att kunna försörja sig. 


Avsikten var och är naturligtvis att leka jultomte och försörja dem med skattebetalarnas pengar. Intensifierad knarklangning, våldtäkter, mord och sprängningar på gator och i bostäder tycks för S+MP-regeringen vara betydelselösa konsekvenser av den förda politiken. Enda önskemålet om motprestation är att nysvenskarna en gång vart fjärde år röstar på socialdemokraterna.


Nu tycks den strategin ha baktänt. Som en notering i marginalen kan nämnas att i Rinkeby sjönk valdeltagandet från 59% 2018 till 51% i det här valet. Det säger förstås något om vilka svårigheter sosseriet står inför om deras ambitioner är att nysvenskarna, till vilka man skyndsamt delar ut medborgarskap, ska hålla sosseriet kvar vid köttgrytorna.


Det hade kanske gått bättre om man hade bemödat sig med att lära dem svenska. Men av förmodligen missriktat godhetsknarkande har man inte krävt att de ska lära sig svenska. Man har bara strött skattebetalarnas pengar över dem.


Inför det här valet startades ett nytt, islamistiskt, parti: ”Nyans”. Det var lite sent igång, men hann ändå ta så pass mycket S- och V-röster att regeringen nu tycks ha fallit. Den har i så fall fallit på eget grepp kan man säga.


Kanske säger det oss något om sosseriets framtid? När islamistpartier och andra minoriteter hinner organisera sig bättre kanske sosseriet kan glömma de tider då man samlade över 20% av valmanskåren.


Kakabave-rabaldret som vi nyligen kunde följa kanske visar sig bara ha varit en blygsam förövning inför kommande kohandlande i riksdags- och regeringssammanhang, i samband med vilka nya frågor kommer att bli viktiga. Omvärlden kommer att med skräckblandad förtjusning kunna följa hur de pissviktiga svenskarna fastnar i långa militanta hårklyverier om parallella rättssystem, månggifte, barngifte, bokbränningars vara eller inte vara, Palestinafrågan, utdrivning av judar ur landet, stöd till islamistorganisationer, separata badtider för kvinnor och män, slöjpåbud, fråga om bussförare som vill bära niqab och burka diskrimineras, tiotalet nya minoritetsspråk, hemspråksundervisning, fri asyl var som helst, fri invandring till EU från Mellanöstern och Afrika, hyresreglering, anonymiserad bostadstilldelning, slopad arbetsgivaravgift i muslimska näringar, slopat krav på aktiekapital, bosniskt och turkiskt EU-medlemsskap, positiv etnisk särbehandling, sanktioner mot Israel m.m. Listan är lång över undantag, förändringar och särbehandlingar som S, MP, V och C kan, och kommer att, kohandla om på majoritetsbefolkningens bekostnad.


Nu vet vi att partiet Nyans är i startgroparna. Redan efter nästa val kan vi se fram emot att antalet partier i Sveriges Riksdag inte är åtta utan tolv, eller fler, varav flera kan företräda militanta minoritetsgrupperingar. S, MP, C och V - eventuellt med hjälp av andra - har förvandlat Sverige till ett drivhus för skattebetalarfinansierade minoritetspartier - eventuellt militanta sådana. Det kommer sannolikt att såga av den gren som de skyldiga själva sitter på, men det är en klen tröst för den som ska betala för stollarnas framfart. Bilbränder, skjutande och sprängande på våra gator och i våra hem har kommit för att stanna.


- S, MP, C och V har öppnat Pandoras ask!


Falun tisdagen den 13 september 2022

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: