tisdag 13 september 2022

Framtidens dom blir hård

.

Hur kunde ledande sossar sätta landets energiförsörjning i händerna på blindstyren som Märta Stenevi och Per Bolund? Det är en grad av ansvarslöshet som nästan inte går att ta in. Hur är det ens möjligt att sossarna, MP, V och Centern lider av en så total brist på självkritik att de inte nyttjar den sakkunskap som faktiskt finns inom området elproduktion och eldistribution i Sverige? Om inte annat så tyder det på allvarliga fel på självbilden.


Det är inte mycket som talar för att det här kommer att gå bra. Ett Sverige under allt snabbare moraliskt och intellektuellt sammanbrott verkar ha förlorat förmågan att tygla sina dårar. Kanske är förfallet så långt gånget att det måste gå fullständigt åt helvete innan det går att få ordning på styret av Sverige?


Stora elavbrott under höglasttid kan bli mycket allvarligt för befolkning, näringsliv, för hela nationen. Det går inte att på förhand veta hur illa det blir. Det är ju en sak om sådant händer när man gjort allt man kan för att förhindra det. Men att nu, som vissa politiker, främst från S och MP ställa till det med uppsåt…


Om det blir så illa, som det ser ut att vara på väg att bli, kommer nog en del som själva drabbas, eller vars närstående drabbas, att ge sig ut på jakt efter de skyldiga. Landet är ju numera proppfullt med vapen och sprängämnen, i händerna på sedan decennier emotionellt avtrubbade narkotikaknaprande mänskliga blindgångare.


Falun tisdagen den 13 september 2022

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: