lördag 3 september 2022

Jobbigt för sossemaffian :-D



På lördagens morgon spelade en allt mer panikslagen maffiarörelse ut vad som kanske var deras sista kort före valet. När ingenting annat fungerat kände man sig uppenbarligen tvingade att drämma till med ett hotande finansiellt sammanbrott. Visserligen skapat av dem själva, men ändå. Svenskarna är ju indoktrinerade att tro att de har förtroende för sosseriet även när sosseriet själva skapat kriserna. Om svenskarna sväljer betet även denna gång återstår att se. Media brukar ju dra sitt strå till stacken för att hjälpa maffian. Åtminstone när inte deras påhitt blir alldeles löjliga, som ju varit fallet den sista tiden.


Gårdagens barnsliga påhitt med angreppet mot SD för att vara ett säkerhetshot exploderade ju i ansiktet på packet. Missilen kom ju knappt ur kanonröret innan det gick åt helvete.

Man må förundras över vad som driver skräcken för att förlora makten så långt att de tar till sådana här pajaskonster, den ena värre än den andra? Det måste finnas mycket skumt i regeringskansliet vilket riskerar att välla fram om de förlorar den yttersta makten… Sådär jobbigt behöver det annars inte vara att förlora makten. Livet går vidare ändå och sådana här figurer i toppen på sjanghajade organisationer med andras pengar tenderar att landa väldigt mjukt vid ett maktskifte. Det måste därför rimligen finnas mycket allvarliga saker som riskerar att komma till allmänhetens kännedom efter ett maktskifte. Annars skulle man inte behöva förvandla regeringskansliet, riksdagen och den ena myndigheten efter den andra till rena rama seppohemmet.


Falun lördagen den 3 september 2022

Mikael Styrman

.



Inga kommentarer: