torsdag 27 maj 2010

Med rätt att dölja.

.

Jag ser i NSD, onsdagen den 26 maj 2010 att Sven-Erich Bucht tillägnat sig den gamla fina nationalsocialdemokratiska vanan att marjasinera.

Ohämmat fifflande med kvitton, klippande, klistrande och limmande döljer vem som ätit och druckit, eller bara druckit, och med vilket syfte. Privata levnadskostnader förvandlas på detta sätt snart till kommunala utgifter.

Såväl skatteverk som rättsväsende är efter 70 års korrumperande maktinnehav impregnerade med lojal nationalsocialdemokrati. Avslöjande är osannolikt. Rättslig påföljd utesluten. I likhet med den kriminelle landshövdingen Sigvard Marjasin löper inte Sven-Erich Bucht minsta risk att bli dömd. Sigvard Marjasin blev åtalad – men inte dömd för sina genant uppenbara brott.

I Norrbotten har vi Jan Wallström som åklagarattrapp varför grova förmögenhets-, förskingrings- och skattebrott som härvan runt Sven-Erich Bucht, Per-Ola Eriksson, Bo Johansson och Jan Saradlic, med OBOL som gemensam nämnare innebar, och som bland annat dränerade Längmanska Klantfonden på mångmiljonbelopp och statliga LKAB på hisnande summor, passerar obemärkt, trots en närmast exempellös uppmärksamhet i media.

Rättsväsendets odelade uppmärksamhet går istället till att bevaka vilken dag Mikael Styrman hinner deklarera eller inte hinner deklarera efter en myndighetsjakt med kriminella förtecken och utan motstycke i modern svensk historia.

Man kan fråga sig varför den ”gode” Sven-Erich behöver dölja vad han gjort när han ändå tillhör ett straffriförklarat frälse? Har han kanske drabbats av den för nationalsocialdemokratin och vissa bemärkta överlöpare så vanliga fäblessen för hemlighetsmakeri, bland annat manifesterad i IB-organisationen när det begav sig?
Kan Sven-Erich Bucht inte längre skilja på Haparanda kommun och en hemlig spionorganisation? Är det kanske dags att byta namn? Jag dristar mig att föreslå

Sven-Erich Bond – med rätt att dölja!

.

5 kommentarer:

Ötåbo sa...

Så,så...inte klaga så mycket på dina vänner. Du har ju också gjort lite lätt för att se mellan fingrarna angående ekonomin. Men du tar i alla fall vara på alla slantar. Såg när du köpte mjukglass på Rogers förra veckan, då tappade du en 50-öring. Den fick då inte ligga kvar länge...

Anonym sa...

Norrbotten, eller hela övre norrland lider av socialistisk baksmälla, en tung sådan. Jag bodde och pluggade i Lule på 80-talet, allt handlade om tro på socialistiska lösningar, nu är det slut. Men hur ska man komma bort, hur ska vi bli av med alla sossar, som just kommit till makten under tron på "försiktig socialism". I min nuvarande hemort i Västerbotten har sossarna haft makten sen stan växte sig stor på 40-talet, snacka om enpartisystem, naturligtvis med alla de kända effekterna, total förlamning, unga människor flyr.

Men mest tycker jag att skogen fått lida, kalavverkningen av norrbotten som staten stått för, ja det är staten som kalavverkat det mesta och därutöver tvingat de små att kalavverka. En som kämpar mycket bra i den soppan är Harald Holmberg i Lycksele, han vägrar kalavverka, han har provat tidigare med katastrofalt resultat, det blir naturligtvis rättssak, skogsstyrelsen är lite som eget litet sovjet. Trots att alla fattar att Harald gör rätt, han hänger med i miljöutvecklingen, ändå så är han chanslös mot sossemaffian, facket är en aktör i det hela, de stödjer rovdriften konsekvent, och trampar på alla de gamla idealen de hade en gång i arbetarrörelsens historia, liksom sossarna också gör, makt skapar alltid korruption, och det totala maktinnehavet sossarna haft i övre norrland övergår alla kända exempel.

Frågan är vad folk i norr nu ska tro på, när socialismen är död??? Ja lite liberala grundvärderingar skulle ju inte skada, vi gick ju från diktatur (enväldig kungamakt) till socialism, likt Ryssland har vi en brist på frihet för enskilda, inte konstigt med den koloniala och socialistiska historia som gällt för övre norrland.
Tomas Johansson

Mikael Styrman sa...

Svar till Ötåbo:

Du tog den också, eller..?

Vad gjorde du på Rogers? Var du där och ägnade dig åt socialistens favoritarbete - Att lata sig till miljonärskap genom att köpa lotter i partiet/statens lotteri för det lilla som blev kvar efter byråkratin plundrat lönekuvertet för att sedan strö ut dina pengar på meningslösheter och misshushållning?

Du verkar ha fått en fostran efter vilken du tar lätt på pengar? Det kanske inte känns så bra att få pengar utan att ha gjort något samhällsnyttigt för att få dem? Är det ditt dåliga samvete som driver dig att spela bort dem? Och sen blir du avundsjuk på mig för att jag inte följer ditt exempel?

Mikael Styrman sa...

Svar till Tomas Johansson:

Så sant. Jag har också lite att dela med mig om beträffande Skogsvårdsstyrelsens och statens roll

från fällning av all björk på 1950-talet,
till röjning av ungskog så hårt att de blev ”tennisbollar på glasspinnar", tjocka med grova grenar som förstör virkeskvaliteten och en stock kortare än välskött skog, allt för att undvika en enligt facket förväntad virkesbrist,
till vidsträckta halhyggen och förbud mot blädning även där det är en bra metod,
till markberedning över såväl berg som mo,
till dikning över öppna myrar,
till hyggesplöjning över såväl berg som mo,
till omfattande planteringar med rotsnurr och felaktig proveniens som följd,
till brist på björk på 1980-talet,
till virkesöverskott istället för det förväntade underskottet,
till förbud mot dikning, även där det är en bra åtgärd,
till förbud mot hyggesplöjning, även där det är en bra metod,
till införande av ransoneringsregler, inte för att stoppa skogsskövling utan för att få ett instrument att hindra skogsägarens ekonomiska planering med.

Allt medan Ingemar Eriksson och de andra idioterna delade ut papegojmärken till varandra för skattebetalarnas pengar och trakasserade dem som inte var rättrogna bolsjeviker. Om man kunde mäta den skada som Ingemar E och de andra politiskt utnämnda oduglingarna gjort i skogen skulle de hängas i närmaste träd.

Anonym sa...

Gillar det du gör styrman. Stå upp för det du tror på även ifall det kostar dig.