torsdag 2 maj 2013

Djurgårdens Syförening och Fredrik Reinfeldt

.
Djurgårdens tränare avgår efter att ha tagit emot hot från en supporterfraktion i klubben.
Och statsminister Fredrik Reinfeldt håller presskonferens och uttalar: Vi tolererar inte hot!

Men, förlåt mig, vad är det jag har missat?

- Har Djurgårdens tränare suttit i politiskt fängelse upprepade gånger?

- Har de utsatts för systematiska ekonomiska skenavrättningar av Skatteverket och Kronofogden?

- Har deras räkenskaper omhändertagits så långa tider av Skatteverket att deras rörelser tvingats i tvångslikvidation?

- Har kommunerna i Stockholm tvingat sig in på läktarna utan att betala?

- Har kommunerna upprepade gånger stämt Djurgården för att ha "missbrukat dominerande marknadsställning" när Djurgården begärt att kommunerna också ska betala inträde till matcherna?

- Har skattemyndigheten tubbat vittnen att begå grov mened för att få Djurgårdstränarna satta i fängelse?

- Har Djurgårdstränarna nekats momsavavdrag efter ha sålt en tillgång från en rörelse före skatt till en annan rörelse före skatt?

- Har Djurgårdstränarna råkat ut för att regeringen upprepade gånger ändrat reglerna under pågående match därför att Djurgården inte förlorade matchen?

- Har Djurgårdstränarna fått sina hus nedbrända och polisutredning och skadeståndsprocess saboterad för att att pyromanernas anförvanter var moderata och centerpartistiska politiker och rättsprocessen därför sattes ur spel?

- har Djurgårdstränarna fått skog för tiotals miljoner konfiskerad - stulen - av regeringspartiernas politiker?

- Har Djurgårdstränarna fått ett välskött lån uppsagt av Banksters utan förklaring och fått en vecka på sig att betala lånet?

- har Djurgårdstränarna fått alla sina tillgångar beslagtagna i åratal i utpressningssyfte?

- har Djurgårdstränarna berövats tillgångar genom exekutiva auktioner skapade genom ovan beskrivna tvångssituationer?

- Brukar politiska polisen söka upp Djurgårdstränarna i deras hem på helgerna för att överlämna förhörsprotokoll?

- Brukar Vattenfall och Kronofogdemyndigheten åka runt på arean där Djurgården spelar sina hemmamatcher för att se hur man ska kunna riva arenan?

- Har staten upprepade gånger tvångsförvaltat Djurgården, överlåtit åt en advokatskurk och en korrumperad konsult att ta hand om om biljett- och reklamintäkterna och överlåtit åt Djurgården att betala alla kostnader utan intäkter för att sedan på detta sätt trycka Djurgårdens rörelse i konkurs i syfte att stjäla den?

m.m.

Om svaret på frågorna ovan är nej - varför gnäller då Djurgårdstränarna?

Vet de ingenting om förhållandena ute i landet?

Och om så är fallet - VARFÖR vet de inte vad som händer i landet?

Vet de inte att i Fredrik Reinfeldts Sverige har inte regeringen kontroll över, alternativt invänder inte mot, den grova organiserade statsbrottslighetens fascistmetoder och de Banksters som i huvudsak styr den?

Vet inte Djurgårdstränarna att i Fredrik Reinfeldts regerings Sverige måste en företagare vara beredd på att regeringen använder alla sina resurser till att välta småföretagare och stjäla deras tillgångar och han hänvisas att på egen hand söka rättvisa på grund av ett genomkorrumperat rättsväsende?

Fredrik Reinfeldt, varför gör Du inte Ditt jobb istället för att hålla presskonferens om Djurgårdens situation och där hyckla och fjanta?

- Du måste ju förstå Fredrik, att det där håller inte.

Övertorneå onsdagen den 1 maj 2013
Mikael Styrman
.

1 kommentar:

Anonym sa...

Styrman, det är helt enkelt så enkelt att bovarna har en massa fördelar i rättssamhället.

Och givetvis slutar vd:n och tränarna ifall de inte tycker att jobbet är värt mödan längre, på samma vis som åklagarna och polismännen gör, liksom kronofogdar osv. osv. osv.

Tränarnas och vdns problem är givetvis att deras arbete tydligen intresserar en stor del kriminella som på något vis tjänar pengar på djurgårdens matchspel.
Rättssamhällets problem i sammanhanget är förstås att de inte vill uppfattas som någon vägg i vägen för boysen, som måste rivas på alla sätt och vis för att de ska få sin vilja fram, med samma metoder som internationella fängelsegäng använder och som tex. inte jämförelsevis mäktiga USA lyckats rå på än iallafall.

Ekvationen för rättssamhället är ganska i Sverige, 1 polisman måste offra sig för varje gång en gangster ska sitta 10-15 år i buren. En gangster klarar två-tre sådana burvändor.
Problemet för rättssamhället är förstås att de anställda inte vill offra sig alls, särskilt inte för djurgårdens vd och tränare. Rättssamhällets favoritidé är nog snarare att djurgården tvingas välja mellan att betala rättssamhället eller att betala securitas samt förstås att de får stå för alla skador mm. som uppstår i samband i matcher samt förstås att de får lönepåslag avseende matchbråk mm.

Sedan är det även som så att regeringens motpart gjort sitt yttersta för att förstöra moralen i poliskåren. Vill minnas att någon tidigare prostituerad utnämndes till årets polis eller något liknande samt att medaljeringen av impopulära polischefer varit omfattande. Det är väl inte som så att arbetssamheten är stor under de förutsättningarna.