lördag 11 maj 2013

Stå på Er CUF

.
Uppdaterad 11 maj 2013, kl 11:42

Centerns ungdomsförbund har lite försynt gått ut med att vi bör legalisera Cannabis.

Föga förvånande orsakade det ett ramaskri bland de många som lever gott på andras bruk av Cannabis och annat. Eller snarare på att fördyra och trakassera dem för deras Cannabisbruk.

När samhället, för många av oss omärkligt, har förändrats så, att mängder av människor får sitt välstånd av att terrorisera andra människor, behöver man inte förvänta sig, att de frivilligt skulle avstå från sina förmåner. Skulle Herman Göring, Josef Goebbels, doktor Josef Mengele eller för den skull lägerkommendanten i Auschwitz, Amon Goeth, ha upphört med sin verksamhet för att någon påpekat att den var omoralisk?

Att även moderpartiet Centern infekterats med dessa nazister är bara följdriktigt. Att i dagens samhälle, trots det pågående sammanbrottet, argumentera för legalisering av narkotika är lika populärt som att vara förmögen i 1920-talet Sovjet, socialist i 1930-talets Spanien eller människorättskämpe i 1930- och 1940-talens Tyskland. Men Sverige saknar inte förmågor som flyter med och deltar i förföljelsen mot fattiga. Vi saknar människor med empati och civil resning nog att ingripa mot detta avskyvärda vansinne som pågår.

Därför var det också följdriktigt att exempelvis maffians handgångna män och kvinnor på SVT:s nyhetsredaktioner genast gick ut och hånade CUF. Något ska man ju göra i utbyte mot den centralt belägna åttamiljonersbostaden och det nästan helt ränte- och amorteringsfria lånet.

Mer om detta i inlägget ”En film som alla borde se” här intill.

Stå på Er CUF - låt inte maffian och dess lakejer trycka ned Er.

Övertorneå lördagen den 11 maj 2013
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: