fredag 3 juni 2016

Hur många liv kostar de Löfvenska pajaserierna?

.
Det lik som hittades nedgrävt i Hökarängen härom veckan tillhörde, enligt uppgifter i media, en ännu inte identifierad kvinna. Frågan om det gäller en okänd invandrad kvinna, eller någon annan, är av förklarliga skäl het och föranleder uppgifter i frågan att ängsligt komma och gå i media.

Att den är het beror naturligtvis på att den klantiga politiken i invandrings- och flyktingfrågan fyllt landet med försvunna barn, ungdomar och kvinnor. Det ligger i farans riktning att många av dem, av inhemska och importerade grova brottslingar, förvandlats till sexslavar - toyboys och tojgirls - i något obskyrt tillhåll.

Förmodligen är det ingen överdrift att påstå att 30 års arbete mot slaveri och trafficking ödelagts genom några veckors klantigheter i den svenska maktens boningar. Mycket lite har i efterhand gjorts för att ställa till rätta.

Men vad är väl annat att vänta i ett land så korrumperat att man inte kunde komma till rätta med Thomas Quick-fallen och justitiekanslern/-rådet Göran Lambertz? Och nu har det genom de Löfvenska klanterierna förvandlats till storindustri. Den välbetalda turismen kan förväntas blomstra - Sverige det nya Thailand! Sadisters och pedofilers paradis. Landet i vilket risken för avslöjande är obefintlig därför att alla polisutredningar läggs ned.

Falun fredagen den 3 juni 2016
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: