söndag 26 juni 2016

Sverige, EU och media

.
Som gubben i lådan poppar nu opinionsundersökningarna upp i media, bara två och ett halvt dygn efter den brittiska folkomröstningen, under rådande midsommarhelg, när alla är bortresta. Som väntat visar de en stark opinion FÖR EU-medlemsskap i Sverige. Det följs upp med intervjuer som till hundra procent är extremt EU-vänliga.

Det mesta talar därför för att det finns en stark svensk opinion MOT EU-medlemsskap. En opinion som skrämmer livet ur drönarna och som därför måste motarbetas massivt.

Tittar i skrivande stund på Rapport 19:30 i SVT. De har haft otur. De har bara hittat olyckliga människor i England. Inte ett spår efter majoriteten som röstade för Brexit.

Södertälje söndagen den 26 juni 2016
Mikael Styrman

.

3 kommentarer:

Anonym sa...

https://petterssonsblogg.se/2016/06/25/omrostning-om-sverige-ska-vara-kvar-eller-lamna-eu/

Mikael Styrman sa...

Svar till Anonym:

Ja, sådär ungefär kan man förvänta sig att opinionen förhåller sig till EU. Att det är en stark opinion för ett svenskt EU-utträde är nästan säkert, så som de långfingrade drönarna och deras korrumperade underhuggare i media drar på.

Man har ju många gånger kunnat se hur vi manipuleras med falska opinionsundersökningar, men våra svenska skurkar verkar tro att vi köper vad som helst bara för att vi inte opponerar oss varje gång de är ute och luras. Men ibland går de för långt, så att man inte kan låta bli att håna slughuvudena.

Att de två och en halv dag efter det engelska Brexit-resultatet skulle ha fått till svenska opinionsundersökningar - under rådande midsommarhelg - är så löjligt att de faller på sin egen orimlighet. Sverige är ju ett land i vilket ingen behöver leverera någonting, någonsin.

De har inte ens fått tag i sin personal. De sitter i köer mellan Stockholm och Färjestaden och vill för övrigt inte arbeta den närmaste månaden.

Och skulle de ha fått tag i sin personal skulle ändå ingen svara, upptagna av midsommarförberedelser som folk är dagarna före midsommar.

Anonym sa...

http://www.exponerat.net/ska-sverige-ska-ut-ur-eu-eller-inte/