söndag 3 juni 2018

Ångestfyllda gammelsossar på rad i TV-nyheterna


Gammelsossarna har radats upp i TV. Ångesten är så tät att man nästan kan ta på den.

Man vill tillbaka till den gamla goda tiden, när man kunde samla alla åsikter i sitt parti. Även diametralt motstående åsikter fick plats. Alla lurades att de skulle få sin politik och nästan alla sveks.

För någon vecka sedan kom S ut ur skåpet och lovade att ta itu med sin förda migrationspolitiks avigsidor - för att hålla emot Sverige-Demokraterna. Och några dagar senare kom man ut och tog tillbaka. Man skulle istället prata om välfärden. Hur mycket trovärdighet skapar det?

Gammelsossarna vars intervjuer sändes i TV vill tillbaka till tiden då Nationalsocialdemokraterna var ett välfärdsparti. De vill att partiet ska återgå till att lova att höja skatterna för att finansiera vård, skola och omsorg. Sedan haverera vården, centralisera vården genom att lägga ned sjukhus och vårdcentraler, skapa allt längre sjukhusköer, så långa att folk dör väntande på sin tur, avlöna erfaren sjukhuspersonal så dåligt att ingen vill ta jobbet, avlöna nyanställda som inte kan någonting bättre än deras erfarna handledare, dränera vården på miljardbelopp i samband med nära nog varenda upphandling, leka stillastående tåg istället för att bedriva sjukvård, använda sjukvårdens pengar till offentligt klotter, forma skolelever till underkända analfabeter och så vidare. Och så framför allt leka ”stabsläge”. Den kanske löjligaste lek som dessa inkompetenta lallare hittat på.

Dessa lögner har alltid gått hem, menar man. Dumjävlarna som röstar har alltid svalt allt med hull och hår.

S har väldigt låga tankar om valmanskåren om man tror att man ska kunna lura människorna igen. I och för sig så har de ju lurat folket många gånger tidigare. Så varför skulle det inte lyckas en gång till? Kanske är inte svensken intelligentare än att det går att lura dem igen..?

Falun söndagen den 3 juni 2018
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: