tisdag 5 juni 2018

Löfven drar rasistkortet


Sosseriet har övertagit Sverige-Demokraternas migrationspolitik och delvis påstås de ha gått längre än SD. Det har väckt ont blod bland indoktrinerade godhjärtade personer som av sosseriets propaganda fått lära sig att tycka illa om sådan politik.

Löfvens dilemma är - hur överta SD:s migrationspolitik utan att smittas av rasiststämpeln som man själva med stor möda klistrat på den? Igår fick vi veta att psykopaterna i partihögkvarteret har tänkt färdigt. Då presenterades nämligen en möjligen riggad SSU-styrelse från Halland som man - riggad eller ej - kan använda för att fortsätta bedriva ”rasistpolitiken” men ändå tvätta bort rasiststämpeln. - Ja, man försöker till och med kliva upp på barrikaden och driva kampen mot ”rasismen”. Det där lyckades aldrig Hitler med. Men med partilojala svenska media kanske det visar sig möjligt.


I och för sig är det kanske inte så dumt med en styrelse som bara består av nysvenskar. Det finns väl nästan inga svenskar som sympatiserar med partiet längre? Åtminstone inte sådana som ”byggde landet”. De som låg på sofflocket och lyfte bidrag istället för att arbeta är naturligtvis partiet trogna.


Låter människorna sig kollras bort ännu en gång?

Falun tisdagen den 5 juni 2018
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: