söndag 3 juni 2018

Löfven störtar landet i inbördeskrig


Steg för steg, med stadig kurs, lotsar Stefan Löfven och det övriga sosseriet Sverige mot en situation där Sverige uppdelas i olika ”utländska” enklaver, kontinuerligt i konflikt med varandra.

Ett första avgörande steg är taget när någon befolkningsgrupp - från Mellanöstern, naturligtvis - blir så stor att de är i majoritet i någon kommun eller kommundel. Så är redan på väg att ske på många håll. Då är det inte längre, eller bara i undantagsfall, möjligt att få jobb åt kommunen om man bara kan svenska. Man måste kunna det nya lokala majoritetsspråket och i situationer där den svenska majoritetsbefolkningen och den lokala majoritetsbefolkningen har motstående intressen måste man vara lojal men den lokala majoritetsgruppen. Det ger sig självt att dessa enklaver inte så lätt kommer att låta sig styras av den svenska statsmakten, som successivt kommer att falla sönder - om inte något avgörande görs åt saken.

I Mellanöstern har dessa befolkningsgrupper bekrigat varandra i tusentals år. Det kommer de att göra i Sverige också. Det har redan börjat på många håll. Tydligast framträder det i Malmö.

En del minoritetsgrupper har tidigare flyttat till Sverige för att komma undan sina besegrare, som nu flyttar efter.

Dumskallar till svenska politiker har dansat efter den amerikanska pipan och varit med om att ödelägga Mellanöstern. Gud, så präktiga och märkvärdiga de har känt sig, svenska politiker, militärer och journalister. Följden blir föga förvånade svenskt självmål och svensk ödeläggelse. De amerikanska psykopaterna har svårt att hålla sig för skratt när de åser vad de fått de svenska dumjävlarna att göra. Och dumjävlarna å sin sida går på i ullstrumporna och de amerikanska provokationerna mot Ryssland, för att få amerikanerna att göra i Sverige vad de redan gjort i Mellanöstern.

Falun söndagen den 3 juni 2018
Mikael Styrman
.

1 kommentar:

williambli92982 sa...

very nice submit, i certainly love this website, carry on it best online casinos