söndag 3 juni 2018

Språk-Bucht på nya äventyr




Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht, som hittills mest gjord sig känd för att ha klantat till det så att Findus-fabriken i Bjuv lades ned och för att med diverse ljusskygga vapendragare ha plockat ut en halv miljon svart ur staten - kamouflerat till kurs i engelska - har nu varit på jobbet igen.

Den här gången har han ställt till det så att våra odlare av kruksallad blir förbjudna av EU att sälja sina produkter. Det ligger väl i farans riktning att något eller några länder med goda betingelser för frilandsodling var ute på jakt efter EU-sändebud vilka står till förfogande för att bli mutade och att de också hittat sådana.

Vi vet ännu inte hur det går för de svenska krukodlarna. Men med Buchts CV i bagaget, och hans samarbete med den tjuvjagande bizjetåkande bank- och pensionskleptomanen, tillika gruvsvindlaren, från Piteå vet vi ju att det kunde ha gått ännu mycket värre för dem. De kunde ju ha blivit buggade och filmade i sina hem och bilar av politiska polisen SSI, fått sina lån uppsagda och sina jordbruk tvångsförvaltade och några kriminella generaldirektörer och advokatämnen kunde ha fått kalasa på kadavret. Men det är ju inte för sent än.

Bucht säger i TV att de ska trösta sig med att det kunde ha blivit mycket värre. Och det finns det ju ingen anledning att tvivla på, med en regering i vilken Sven-Erik Bucht platsar.

Falun söndagen den 3 juni 2018
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: