måndag 4 juni 2018

EU-idiotin och verklighetenEfter några år med Löfven, Romson, Sjöstedt och likasinnade vid makten skenar grova våldsdåd i Sverige. Lastbilar används till att köra ihjäl människor en masse, slöddret jagar vandra med maskingevär, i trafiken, bland alla andra människor, handgranater kastas mot polisen och mammor blir knivmördade på IKEA.

Den i rådande världsläge tämligen verklighetsfrånvarande världsbild som tycks vara förhärskande i Elfenbenstornet i Bryssel, långt, mycket långt från den verklighet vi andra lever i, gör sitt bästa för att identifiera problem och lösa dem.

Vad har man då gjort åt saken?

Jo, härom dagen fick vi veta att EU-parlamentet kritiserar Sverige för den inre gränskontrollen. Det sker samtidigt som EU inte klarar av den yttre gränskontrollen. Det luktar lång väg att det är ett beställningsverk från svenska rödingar, vilka har fastnat i gårdagens retorik och inte inser hur passé den är.

För att riktigt manifestera sitt avstånd till verkligheten förbjuder man kruksallad. Av allt att döma ett annat beställningsverk. Denna gång från länder med goda förutsättningar för frilandsodling. 

Vad har då vårt stjärnskott till minister att säga om den saken? Ja, han ryckte på axlarna och konstaterade att det kunde blivit värre.

Falun söndagen den 3 juni 2018
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: