tisdag 14 februari 2012

Le Grand Final

.
När Kronofogden, på maffians uppdrag, sålde mina fastigheter på exekutiv auktion var det den stora finalen på ett länge planerat och genomfört justitiemord. Efter åratal av selektivt metodiskt lagvrängningsarbete har våra politiker försett sig med ett stycke nazistlagstiftning. Eller åtminstone den lilla mobbande klicken som topprider det stora flertalet riksdagsmän och -kvinnor, i strid med våra grundlagar. Med denna Ad-hoc-lagstiftning till hjälp skulle man kunna ge stölden av vårt bolag, och våra tillgångar, ett legitimitetens sken. Så var åtminstone avsikten.

Till auktionen hade man mobiliserat den massmedia som gick att mobilisera i Norrbotten. Man var så säkra på seger att man hade talat om det i förväg för pressen. Nordnytt ville, till exempel, intervjua mig i Övertorneå dagen för auktionen fast auktionen hölls i Luleå...


Ja det var bäddat för klang- och jubelföreställning. Onsdagen den 11 januari 2012 skulle alla samvetslösa stats(eller maffia)anställda gaskammarinkastare få sin hämnd och deras heder skulle återupprättas.

Själva auktionen har föregåtts av, för att nu begränsa sig till ett fåtal väsentligheter:

Tre tvångsförvaltningar varav den senaste inneburit att ett och halvt års intäkter, ca 40 miljoner kronor, konfiskerats, och lekt lallats bort, av maffians torped, ”advokaten” Johan Gullesjö, som bland annat strött miljoner över nazisterna på Reilers Ingenjörsbyrå och åldringsvårdsexpertisen på kommunalägda Piteå Energi.

Cirka åtta miljoner kronor har undanhållits oss i form av obetalda el-, elnäts- och vägbelysningsavgifter för leveranser till Övertorneå och Haparanda kommuner samt till Vattenfalls och Övertorneå kommuns samägda fjärrvärmeverk. Samma Vattenfall som sökte Ekfors Kraft i konkurs för en skuld på 20 miljoner.

Ett försättande av Ekfors Kraft AB i konkurs för skulder på numera cirka 25 miljoner kronor till Vattenfall samtidigt, som maffian, eller staten, lite osäkert vad som är den bästa termen, som ovan nämnts stulit nästan 50 miljoner kronor från Ekfors. Ett företag värt 240 miljoner, minst, försätts i konkurs för en nettoskuld på ca 17 miljoner förorsakad av att de politiskt styrda bankerna undanhåller finansiering och staten stjäl och lallar bort 50 miljoner kronor. Att maffians handgångna män på Svefa värderat nätet till en fjärdedel av sitt värde - förvånar det egentligen någon?

Utmätning av all min egendom, under ungefär ett års tid, för jag vet inte vilken gång i ordningen, med systematiska kostsamma nonsensvärderingar och återkommande försäljningskostnader uppgående till mångmiljonbelopp men med huvudsyftet att begränsa den ekonomiska rörligheten och förhindra att medel kan frigöras till att betala drift och såväl påhittade som riktiga skatter. Skog för ca 60 miljoner kronor slumpas bort för ”skatteskulder” under etthundratusen kronor.

Efter att på detta sätt nogsamt ha försäkrat sig om att jag inte skulle kunna värna min egendom sattes den ut till exekutiv försäljning - igen. För att försäkra sig om att priserna skulle bli mycket låga och att jag skulle lida maximal ekonomisk skada annonserades egendomen ut den 21 december 2011 - när de flesta som köper skogsfastigheter, och har pengar, har försvunnit till Thailand, Maritius m fl paradis på långsemester. Under tiden fram till auktionen inföll jul-, nyårs- och trettonhelgerna - men nästan inga bankdagar. Auktionen sattes till den 11 januari då få köpare ens hunnit hem och inga kapitalstarka köpare haft möjlighet att förbereda ett bud. Och så blev det ju också. På auktionen fanns ju närmast en mobb bestående av fattiglappar som av maffian intalats att om de bara tog sig dit skulle någon kasta värdefulla fastigheter över dem.

Så här går det till i ”rättsstaten” Sverige. Styrd av durkdrivna skurkar, om än förklädda till nallebjörnar, och administrerad av samvetslösa gaskammarinkastare som rikstorpederna Eva Liedström Adler och Kersti Moxén på Kronofogdemyndigheten och diverse ljusskygga existenser på skattemyndigheten.

Och så kunde jag hålla emot plundringen och förhindra att fastigheterna slumpades bort för dessa fiktiva skatter beslutade av våra politiserade ”förvaltningsdomstolar” i traditionella skenrättegångar. Chocken har maffian, och apskaften som följer den som andungar, inte repat sig från än. Följaktligen kom ganska snart ”självständiga och granskande” artiklar i norrbottenspressen och inslag i vår politiska TV som förklarade att rikstorpederna visste om att jag kunde komma att köpa fastigheterna själv. Men som ni förstår är det ren och skär lögn. Det hade de inte en aning om. De hade istället gjort allt som stod i deras makt för att försäkra sig om att jag var vingklippt.



Jag hade tänkt skriva om Fredrik Reinfeldts roll i detta men för att inte inlägget ska bli så himla långt ska jag göra det i en separat blogg istället.

För att lugna fotfolket i maffiaorganisationen kom lugnande besked i politiserade norrbottensmedia: Mikael Styrman kan aldrig, får aldrig, köpa tillbaka elnätet. Men sanningen är ju precis tvärtom. Staten har lekt tvångsförvaltare i ett och ett halvt år och har stulit femtio miljoner för att få in två betydelselösa rapporter som ingen vill ha. Trots nämnda femtio miljoner och snart arton månader har man inte gjort de meningslösa rapporterna som är det legala alibit för det tjuveri som pågår. Allt är förstås möjligt i ett land som har slutat skicka ambulanser till sjuka, som låser ålderdomshem och överger åldringarna nattetid, som bommar igen sjukhus efter sjukhus, som inte klarar av att vare sig köra tåg eller ploga vägar och som skolar våra barn till halvanalfabeter men som klarar av att bygga spioncentraler åt CIA. Ett land, vars statsminister påstår sig vilja att arbetande människor ska jobba till 75 års ålder trots att det finns nästan en miljon arbetslösa eller låtsas-sysselsatta i landet.

Och ändå, trots allt detta, så känner maffian sig inte säkra på att inte Mikael Styrman kommer igen. Och det gör de rätt i.

Och jag kommer inte att få Fredrik Reinfeldts eftermäle. Och det är jag glad för.

Övertorneå den 14 februari 2012
Mikael Styrman
.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det kan inte vara särskilt kul för dig att befinna dig i denna Kafkaprocess.

Staten kräver in skönsbeskattade belopp men du undanhålls bokföringen i bolagen och kan därför inte göra nödvändiga rättelser av skönsbeskattningen, all din egendom är utmätt så även om du skulle vilja så har du ingen möjlighet att exempelvis genom skogsavverkning eller annan avyttring av egendom under ordnade former betala varken de skönsbeskattade eller de efter ändringar korrekta beloppen.

Stora delar av dina företag är försatta i konkurs genom manipulativa åtgärder från staten och dess underhuggares sida och där sitter nu konkursförvaltare och hindrar dig från att realisera din egendom under ordnade former.

Nu lägger man på myndighetshåll förtvivlat sina pannor i djupa veck för att hitta sätt att förhindra dig från att kunna skydda din egendom i avvaktan på att du ska kunna ta dig ur de fiktiva skuldernas grepp.

Regelverket är så utformat att varje deltagande myndighet endast ansvarar för sin lilla tårtbit i kakan och inte behöver ta ställning till om de i de andra tårtbitarna har gjort rätt eller fel.

Boken "Processen" av Franz Kafka borde vara årets bästa bokrekommendation för boende i Övertorneå med omnejd för det fall de nu är intresserade av att få någon insikt i hur du nu måste känna dig när du nu i verkligheten i Sverige idag har fått ta Josef K:s plats.

Men det är väl antagligen att tro för mycket att någon större del av befolkningen i Övertorneå med omnejd skulle besitta den empatiska förmågan att de vill sätta sig in i din situation. Enklare är det då att delta i mobbningen och sparka, slå eller prata skit eller skrika tillmälen så fort man kommer åt.

Anonym sa...

Kommentar 1, Det var ett bra inlägg, Kunde inte formulerat mig bättre.
SD

Anonym sa...

Obegripligt (eller kanske inte? kanske är de samsupna?) att media inte tar upp detta som en skandal?

Anonym sa...

Håller med tidigare skrivare till 100%

Anonym sa...

Träffsäkert!
Värst bland medierna i trakten är den totalt ryggradslösa Norrbottens-Kuriren, eller Pravda-blå som allt fler anser vara ett mer passande namn.
De legaliserar myndighetsövergreppen genom att kontinuerligt svärta ner dig och Ekfors med sina medvetet nedvärderande rubriksättningar, vinklade artiklar och hårt censurerade kommentarer där en öppen debatt, ifrågasättande av myndighetsutövningen eller medias roll aldrig kan komma läsarna till del.
Inte mycket bättre med andra Norrbottniska medier, de har alla anslutit sig till mobbarnas skara men är möjligen inte lika drivande som Pravda blå!
BP

Anonym sa...

När man läser Styrmans blogg skulle man kunna säga som gumman sa när hon klippte grisen: "Det var mycket väsen för så lite ull". Man skulle även kunna säga: "Det är så dags att ge hästen hö när han är dö".