söndag 13 januari 2019

C och L bluffar om orsaken till regeringsuppgörelsen


.
Så har då Centern och Liberalerna gjort upp med sosseriet - som väntat.

Lika väntat är att man åberopar samma lögner som man hittills gömt sig bakom och skenbart låtit styra sin politik när man nu för andra gången låtsas sträva mot regeringsmakten, bara för att sedan släppa fram sosseriet till makten. Tidigare, liksom nu, gömmer man sig bakom det löjliga motivet att man gör allt för att förhindra att SD ska få inflytande. Det är naturligtvis bara trams. Det är dessutom trams som det verkliga gamla svenska nazistpartiet, socialdemokraterna, tänkt ut - i brist på vettiga och trovärdiga argument.

Det blir naturligtvis extra tydligt av att cirka 35 framgångar som man gentemot väljarna påstår sig ha vunnit i förhandlingarna med Sosseriet är ren och skär bluff. Sosseriet har inte behövt gå med på någonting som man inte själva ville ha. Allt är på låtsas. Frågorna ska låtsasutredas - innan man begraver dem.

Varför gör då C och L på det här sättet?

Jo, de gillar läget. De vet att socialdemokraterna fuskar med rösträkningen i allmänna val. De vet också att de själva ligger väldigt illa till vare sig rösträkningen sker på det vanliga korrupta socialdemokratiska sättet eller hederligt. Givet den politik man fört i regeringsställning, och som är stor orsak till de många stora problem som vårt samhälle ställs inför nu, känner man med rätta en betydande oro inför hur många som skulle rösta på dem. Många risker att förlora sina taburetter. Apspelet om regeringsmakten har inte precis gjort saken bättre. Till detta ska läggas den ganska tydliga ångest man dessutom känner inför att komma till den verkliga makten och försöka styra landet med socialdemokraternas efter decennier ordentligt korrumperade förvaltning, som man dessutom inte vågar sanera på grund av rädsla för att de ska sätta sig på bakhasorna och börja sätta käppar i hjulen. En del sådant fick de säkert uppleva under tiden vid makten. Tyvärr ligger det i sakens natur att de hellre tiger om sina tillkortakommanden än ger offentlighet åt att de i praktiken var ganska maktlösa i många fall.

Nu är det inte så dumt ”bara” vara låtsasoppositionspolitiker. För alla, eller åtminstone nästan alla, är det bra mycket bättre än att gå tillbaka till sitt vanliga arbete. Dessutom slipper man stå uppe på barrikaderna och ta emot en massa skit för det ganska otacksamma jobb som det innebär att sanera efter de senaste årens klantigheter. Alternativet att inte sanera, utan bara åse den fortsatta marschen mot statskollapsen, är inte bättre.

Därför lägger sig C och L som flickorna i Paris för sosseriet. Det har ingenting med Sverige-Demokraterna att göra. Det är helt styrt av den egna plånboken, den egna sociala positionen och fringisarna som den för med sig, eller platserna vid köttgrytorna för att uttryckliga sig på vardaglig och begriplig svenska.

Falun den 13 januari 2019
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: