lördag 5 september 2020

Allt svårare att vara polis i ett land i upplösning

 .

Aftonbladet uppmärksammar idag, med en film från en av polisens kroppskameror, hur den allt fränare kriminaliteten tillåts att bit för bit ta över landet. Det blir allt svårare att vara polis i Sverige.


Våra politikers, främst sosseriets, miljöpartiets och vänsterpartiets, ödeläggande av landet närmar sig sin fullbordan. Vi kommer allt närmare en total anarki som det inte kommer att gå att backa ifrån, ett läge där ingen vanlig människa går fri från slöddrets terror. Och det ska i sanningens namn sägas att de uppräknade stolle-partierna inte är ensamma om att förstöra landet.


Klicka här för länk till Aftonbladet.


Nog känns det väldigt konstigt att det inte går att - utan några större krusiduller - kasta ut aporna som kommer hit och missbrukar svenskarnas generositet...


Falun lördagen den 5 september 2020

Mikael Styrman

.

1 kommentar:

Anonym sa...

Polsk eller rysk polis hade gjort processen kort med denna livsstilskriminella kulturberikare från Mellanöstern! Sverige är ju som bekant de kriminellas paradis, risken att åka dit är försumbar och fängelserna liknar hyfsade hotell i Sverige! Och så undrar politikeridioterna varför brottsligheten skenar?

Benny