onsdag 16 september 2020

Nu haglar förslagen om åtgärder mot gängbrottsligheten

 .

Ja inte från alla håll förstås. Från dem som har kört landet åt helvete hörs inte så mycket. Visst, sosseriet gör sitt bästa för att lite tafatt försöka ta udden från oppositionen genom att göra deras förslag till sina egna, om än i ofta ganska urvattnad och meningslös version. Men ofta tillräckligt bra för att lura allmänheten att man gjort något. Migrationspartiet (MP), Vänsterpartiet och Åsa Nisse-Marxisterna sitter mest och surar på sin kammare och tycker att det är ganska bra att de importerat en massa mördare, terrorister, våldtäktsmän och gangsters och verkar ganska oförstående till att människor utanför elfenbenstornet klagar när nu integrationen nästan har lyckats.


Härom veckan fick vi ännu ett tydligt exempel på hur gangsterpartiet nummer ett arbetar. Finansminister Magdalena Andersson hade folkdräkt i samband med riksdagens öppnande. Fjärran är de dagar då en nästan enig kår av korrumperade journalister hånade Jimmie Åkesson för att han bar folkdräkt. Så korrumperade som de flesta av våra journalister är, så kommer naturligtvis inte ett ont ord att sägas när nu Gangsterpartiet gjort Sverige-Demokraternas folkdräktspolicy till sin.



Även ”Öppna Ditt Hjärta-partiet” vill vara med när politiken mot gangstergängen ska utformas. Ta barnen av dem så att de inte fostrar sina barn till kriminella säger partiledaren Ulf Kristersson. Jag tror säkert att initiativet har goda avsikter men jag är ändå lite skeptisk mot just sådana förslag. Historien bär vittne om att sossestaten inte är någon bra barnafostrare. Erfarenheterna från Palmes, Geijers, Svanbergs och Fälldins tid visar att det inte nödvändigtvis blir bättre när de här lallarna som totalt misslyckats med ungdomsvården ska fostra barn. Det tenderar att gå så att såväl flick- som gossebarn fostras till gratishoror åt politiker- och pamp-psykopater som gratis får knulla dem för allt vad tygen håller. Dessutom görs de till narkomaner och andra sorters missbrukare. Jag tvivlar starkt på att barnen blir mindre kriminella av att fostras till madrasser av politikerpsykopaters underhuggare än av att fostras av sina kriminella föräldrar, varav det oftast nog bara är mamman som bryr sig om barnen. 


Nej, det enda som fungerar - även om det också har sina svårigheter - är att plocka av föräldrarna deras svenska uppehållstillstånd och svenska medborgarskap och skicka hem dem - med barn och allt. Alla kommer att åka frivilligt - om valet står mellan att återvända till hemlandet eller förvaras i ett läger i lämpligt afrikanskt land - naturligtvis med det afrikanska värdlandets standard, vilket ofta nog överensstämmer med hemlandets standard.


Falun onsdagen den 16 september 2020

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: