onsdag 16 september 2020

Det blir Extra-val!

 .

I Tornedalen reparerar man nu de allmänna vägarna. I Tornedalen reparerar man aldrig de allmänna vägarna annat än nära inpå val till riksdagen. Å andra sidan reparerar man alltid de allmänna vägarna i Tornedalen när val till riksdagen vankas.


Om gamla tecken alltjämt gäller betyder det att val till riksdagen är nära. Val till riksdagen sker hösten 2022. Alltså är Extra-val till riksdagen inte långt borta.


När det blir regeringskris och det utlöser Extra-val blir det snabba puckar. Då finns det inte tid att reparera vägarna. Då måste vägarna vara färdiga. Därför måste reparationerna dras igång innan regeringskrisen ”överraskande” uppstår.


Varför blir det då regeringskris och Extra-val? Den mest uppenbara förklaringen är förstås att det olydiga MigrationsPartiet (MP) håller på att utplåna NationalSocialdemokraterna med sin migrationspolitik som också håller på att störta landet i fördärvet. Sossemaffian kan naturligtvis lätt dumpa MigrationsPartiet. Det är bara att utlösa regeringskris och Extra-val. Då sköter saken sig själv. Men då förlorar man med säkerhet makten. Sossemaffian avstår inte från makten frivilligt. De vägrar också att följa demokratins spelregler. 


Etablerad kunskap och beprövad erfarenhet inom Sossemaffian är - allt sedan Stalins tid - att det inte är väljarna som vinner val - det är rösträknarna. I förra riksdagsvalet blev Sossemaffian tagna på sängen av det stora stödet för Sverige-Demokraterna. Man tvingades i panik stänga Valmyndighetens dator i några timmar på valkvällen, tills man fått nöjaktig ordning på röstetalen.


Nu måste man dumpa MigrationsPartiet. Till det behöver man inte rösträknarnas hjälp. De hade åkt ut redan i förra riksdagsvalet utan Sossemaffians hjälp. Att kapa åt sig alla röster själva skulle inte funka, det inser de till och med själva. För att inte tappa makten måste man ha nickedockor som mot platser vid furstens bord pålitligt och fogligt stödjer Sossemaffian, samtidigt som de låtsas vara självständiga och driva annan politik.


Det resulterar naturligtvis i att Sossemaffian framkallar regeringskris och Extra-val, dumpar MigrationsPartiet och ”räknar upp” Centern och Liberalerna vilka alltid vet sin plats.


Falun onsdagen den 16 september 2020

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: