tisdag 8 september 2020

Som på en given signal…

 .

…lyfter nästan hela den svenska nomenklaturan och propagandakåren på foten samtidigt, när vice rikspolischefen Mats Löfving i Ekots lördagsintervju får säga det som alla vet. Det som den politiska nomenklaturan och propagandakåren - eller om man så vill journalistkåren - så länge nekat i sten till, av rädsla för att vara fel positionerade i åsiktsförtryckets Sverige:


- Alla araber och nordafrikaner ser inte fram emot att bli integrerade, köra en skruttig begagnad bil, jobba mot dålig lön och vara ägd av våra banksters hela livet. Det som nomenklaturan i åratal har indoktrinerat oss med är inte sant.


Alla vet vad Ekots Lördagsintervju betyder. Nu byter vi åsikt. Folket ska om-indoktrineras. För säkerhets skull kommer Stefan Löfven att för skens skull försvara den gamla ordningen ett tag. Det sker av rädsla för att ett indoktrinerat folk kan sparka bakut om man byter åsikt för snabbt.


Sedan finns det alltid en del tomtar bland miljöpartister, vänsterpartister och Åsa Nisse-marxister som saknar verklighetsförankring. Men det behöver man inte bry sig om. Så länge de inte bits eller blir våldsamma kan de tillåtas gå lösa. Det ser bra ut för demokratins folkliga förankring att några sådana irrar omkring i maktens korridorer. Det känns genuint.


Det finns inte på världskartan att en svensk vice rikspolischef skulle våga säga det Mats Löfving sa utan att ha blivit försäkrad om att det var både tillåtet och önskvärt från kanslihusets sida. Ja, jag är beredd att påstå att det inte bara var tillåtet - det var beordrat.


Sosseriet har länge trängts av följderna av sin vansinniga migrations- och kriminalpolitik. Och man har målat in sig längre och längre in i hörnet. Men de grova brottslingarnas övergrepp blir bara jävligare och jävligare och nu måste man bita huvudet av skam. När arabiska män börjar ta för vana att tortera och våldta unga svenska män på kyrkogårdar hela nätterna lever regeringen farligt - även i Sverige. När vanligtvis veliga lättledda och flegmatiska svenskar börjar spela fotboll med koranen, lindar in den i bacon och sätter eld på den, är även det ett budskap till regeringen om vilken timme klockan har slagit.


Då får Ekot’s Monica Saarinen i uppdrag, att likt en fåraherde som med herdestavens hjälp och fast hand, vallar in fåren i hägnet på gården till natten, för att inte vargen ska äta upp dem, nu med fast hand valla vice rikspolischefen att klämma ur sig det ångestfyllda men nödvändiga budskapet. Lyssna gärna på Ekot's lördagsintervju själv.


Det är naturligtvis självklart att lördagsintervjun inte hålls utan att man i förväg gått igenom vad som ska sägas och sedan håller Saarinen i vägkartan och guidar Löfving framåt mot målet. Att en sådan intervju skulle avhållas utan noggranna förberedelser är ungefär lika sannolikt som att ett uppslagsverk skulle kunna uppstå genom en explosion i ett tryckeri. Förmodligen har man även tagit om viktiga delar några gånger.


Att sedan uppdraget till både Saarinen och Löfving kommer från regeringen kan man nog inte lyssna sig till. Det förstår man om man har erfarenhet av hur vår politiska maktapparat jobbar. Det kan man även sluta sig till av hur övriga grenar av propagandaapparaten ansluter sig och är förberedda redan innan signalen kommer. Redan samma dag marscherar hela propagandaapparaten i den nya riktningen - nästan som tyskar.


Falun tisdagen den 8 september 2020

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: