måndag 21 september 2020

Ingen stor skillnad på Sosseklanens och MENA-klanernas kriminalitet

 .

Skenbart är det stor skillnad på Sosseklanens och MENA-klanernas kriminalitet. Säkert finns det en tydlig kulturell skillnad även efter att man skrapat på polityren. Skillnaden är dock inte så stor som det kan tyckas vid en ytlig betraktelse. Den orsakas främst av att den ena banditorganisationen kan gömma sig bakom en skenbart legal och demokratisk rörelses och på så sätt förfogar över statens våldsmonopol. Så länge de upprätthåller våldsmonopolet behöver de inte skjuta och spränga på gatorna. Kriminaliteten blir då mer förfinad och dold för gemene man. Säker blir den osynlig för många. Ofta kamoufleras den till myndighetsutövning eller till och rättsväsendets yrkesutövning.


Den som inte förfogar över våldsmonopolet är hänvisad till andra metoder för att skaffa sig makt. Det kan handla om att skjuta eller spränga.


Men i grunden är det ingen stor skillnad. Jag vågar påstå, grundat i historiska erfarenheter, att om inte sosseriet hade haft kontrollen över staten skulle de idag ha sprängt, skjutit och mördat på våra gator. Må vara att det inte hade haft samma teolpgiska övertändning som i vart fall en del av araberna har. Därtill är de  allt för ogudaktiga.


Vad är det som gör att kriminaliteten tycks vara på så stark framväxt bland framför allt MENA-invandrare, men även andra? Är det så enkelt som att svenskar är hederligare och utlänningar ohederligare? Naturligtvis inte. Många av dem som kommit är naturligtvis grova kriminella och är det sedan generationer. Men många andra som i Sverige visat sig vara kriminella kunde lika gärna ha blivit hederliga svenskar. Men till skillnad från svenskarna är de inte fostrade och indoktrinerade in i det svenska systemet. Istället kommer de med öppna och oförstörda ögon till Sverige. Det gör att de ser förhållanden som svenskarna själva är så vana vid att de ofta inte ens är medvetna om de existerar eller förekommer.


När man pratar med människor som kommer från Östeuropa och som ofta har vuxit upp i kommunistdiktaturer visar det sig att de har mycket lättare än svenskarna för att identifiera totalitära tendenser, kontroll av media, korruption och liknande missförhållanden som inte hör hemma i en demokrati och rättsstat. Svenskarna är ofta så vana att de inte ens ser den ofta S-märkta kriminaliteten.


De nyanlända kan precis som vi, trots vissa språkliga hinder, se hur sossepampar kan använda våra gemensamma tillgångar egennyttigt och drar naturligtvis slutsatser av det. Det avgör om de blir hederliga svenskar eller något annat.


Jag tänker då på ganska kända missförhållanden som media nästan utan undantag tigit om och låtsats inte se, eftersom brottsligheten utövats av sossepampar och deras underhuggare och vapendragare.


Varför skulle invandrare bli ”hederliga” svenskar och låta sig plundras av ett korrupt system när de kan se hur grova brottslingar som Anders Sundström, Sven-Erik Bucht, Mats Paulson och Per-Ola Eriksson, för att nu bara nämna några, får hjälp av korrupta media, poliser, åklagare och domare att:


Plundra LKAB m fl genom Obol och få hjälp av det korrupta rättsväsendet att sopa igen spåren genom att sätta ett företag som inte ens finns i konkurs. 


Bygga hejvilt i egna fastigheter och låta Vattenfalls byggnadsavdelning stå för notan.


Flyga med helikopter på Vattenfalls bekostnad för att tjuvjaga älg i nationalparker.


Plundra svenska pensionssparare på 14.000 miljoner i svindelgruvaffärer i Pajala.


Stjäla företag från samhällsnyttiga företagare genom att utnyttja statens övermakt till att tvinga bankerna att säga upp företagarnas lån.


Till sin hjälp har dessa socialdemokratiska tjuvar kriminella underhuggare som de placerar ut i samhällskroppen på platser där de kan vara sossemaffian behjälpliga. Det gäller nästan allt: skattetjänstemän, kronofogdar ända upp till rikskronofogdar, poliser, polischefer, åklagare, riksåklagare och domare på alla nivåer.


Det är klart att människor som anländer med friska ögon inser, åtminstone ofta, att de har ett val i den rättsröta som sosseriet byggt upp i Sverige. Valet står mellan att plundra eller plundras. Det är inte så konstigt att människor som fostrats i kulturer där de i generationer fått lära sig att de själva måste svara för sin egen säkerhet och skydda sina tillgångar mot ofta kriminella samhällsrepresentanter lätt landari att det är bättre att plundra än att plundras.


Om vi ska få stopp på den skenande MENA-kriminaliteten måste vi börja med att sopa rent framför egen dörr. Vi måste ta itu med sosse-kriminaliteten som genomsyrar hela den svenska samhällskroppen.


Falun måndagen den 21 september 2020

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: