måndag 19 december 2011

Avlyssningsfårskocken bekänner färg

.



Säpo ska få beställa avlyssning och FRA ska utföra den. Det har den överavlönade fårskocken i riksdagen bestämt.

Så där ja. Nu kom den. Den sedan länge - inte efterlängtade - men väl förutsedda, lagändringen som gör det möjligt att ge ett legalt skimmer över avlyssningen. Att avsikten hela tiden varit att avlyssna folket visste alla som har något innanför pannbenet.

Nedmonteringen av den svenska demokratin och rättssäkerheten går på i ullstrumporna och marschen mot den organiserade och allomfattande förtryckarstaten har tagit ännu ett kliv framåt.

Övertorneå den 19 december 2011
Mikael Styrman
.

1 kommentar:

Anonym sa...

Livet runt de som sitter i Luleå kommun, är inte lustbetonat. De tänker hela tiden i termer av girighet. Vad får jag av denna affär vad betalar han för detta. De är bra på att bygga lag där de ser sin egen möjlighet att utvecka den kompetensen de inte har. Ger hött och mött från koommunkassan. IFK ska ha under bordet spelare ska anställas. Spelplanens skulder drillar man bort. HBT folker ska ha jippon (missunnar inte men undrar varför inte jag får) Niska ska bjudas in med en korv som segerkrans för Kruvan. De är loosers som tror att folk kommer dit. Det blir inhyrd arbetskraft mest så dansa med små letkajenkasteg. Gillar nää direktflyg till landet. Vilket land jag gillar Spanien och folket mindre sura än Lulebor. Mer lustbetonade i alla sjunger och spelar. Hatar nää kostar inte ens på mig det tittar bort. BH