tisdag 8 december 2015

Tack Bengt Toolanen, för tunneln!

.
Sådärja, nu är tunneln genom Hallandsåsen redan färdig och på min födelsedag dessutom. Tack Bengt Toolanen. Det tog bara 23 år och drygt 20 miljarder att läka Dina tokigheter. Officiella siffror talar om 11 miljarder vilket redan det är på tok för mycket. Men det är ju bara officiella bluffsiffror. Ni har faktiskt hållit på med det där stolleprojektet i nästan halva mitt liv och jag är snart en gammal man.

Skulle skurkarna i Vattenfall ha betalat Dig flera miljoner skattekronor i avgångsvederlag, för att Du skulle hålla käften, om de hade vetat att det skulle ta 23 år att läka vad Du ställde till med? - Ja, antagligen skulle de ha gjort det. Av två skäl. För det första visste Du för mycket om skurkarnas plundring av Vattenfall. För det andra var det inte deras egna pengar som användes för att få Dig att tiga.

Att döma av hur det har gått hittills i Hallandsåsen ska man nog inte vara helt överraskad om något snart skiter sig, så att man får ta den ur bruk några år.

Tänk vad världen skulle vara färglös, tråkig och förutsägbar utan alla dessa inkompetenta dårar som får allting att skita sig och skapar utmaningar åt alla dessa tråkiga och kompetenta människor som försöker få den här världen att fungera. Vem orkar stimuleras på väg till sjukhuset med hjärtinfarkten, om man vet att där väntar en massa kompetenta människor på att rädda ens liv. Nog är det betydligt mer spännande att veta att det nästan inte finns någon personal alls eftersom dårarna slösat bort alla pengar. Ja, man kanske snart inte ens vet om det finns något sjukhus att åka till, så som de går på…i Hallandsåsen, i Solna och i Northland för att nu bara ta några exempel som dränerat folkhushållet.

Södertälje tisdagen den 8 december 2015
Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: