tisdag 8 december 2015

”USA ber Sverige om hjälp i IS-kampen”

.

Svenska media rapporterar nu om att USA ber Sverige om hjälp i IS-kampen. Det är naturligtvis mer än löjligt. USA behöver inte svensk hjälp för att skapa krig i Mellanöstern. Det gör man redan framgångsrikt utan vår hjälp.

Inte heller behövs svensk hjälp för att flytta fokus till andra länder som kan överta problemen som USA:s krig skapar. Man har redan många ställföreträdande syndabockar, som står i kö för att dra på sig eländet som det militärindustriella komplexet skapar.

Nej, här ligger en gravad hund, som Reefat El Sayed skulle ha sagt. Här vankas intriger som Sverige bör passa sig väldigt noggrant för. Möjligen går det ut på att sylta in Sverige i fler krig än det amerikanska IS-kriget. Kanske finns det i korten att arrangera en nedskjutning av svenska flygplan, för att sedan skylla på ryssarna, eller något liknande. Allt för att få igång krig i Europa mot Ryssland, vilket USA jobbat på länge.

Regeringen bör tacka nej, vänligt men bestämt. Vi kan skicka Carl Bildt. Han och hans långa tunga trivs ju i de amerikanska krigshetsarnas sällskap.

Södertälje tisdagen den 8 december 2015
Mikael Styrman

.

3 kommentarer:

Peter sa...

Skickar regeringen landet i krig på USAs sida är det landsförräderi av värsta sort.
OM USA önskar få med Sverige i ett proxykrig mot Ryssland i Syrien och Sveriges regering är så urbota idiotiska eller förslagna att de ställer upp bör vi allvarligt fundera på krigsrätt för dem.
Nej, vi skall ställa dem inför krigsrätt oavsett, de, tillsammans med ett antal tidigare regeringar, har gjort sitt yttersta för att förstöra ett av världens bästa länder. Detta får inte passera ostraffat.
Politik är det möjligas konst, och det är faktiskt möjligt att när tiden är mogen,
utkräva ansvar för det folkförräderi media och politiker gjort och gör sig skyldiga till.
Kunde norrmännen straffa Quisling efter kriget, kan vi straffa våra förrädare när vi återfått demokratin och återställt grundlagarna.

Anonym sa...

ISLAMISTER förbereder kemisk och biologisk krigföring i Europa.

http://mxp.blogg.se/2015/december/allvarligaste-terroristhotet-i-europa-pa-10-ar.html#comment

Mikael Styrman sa...

Om man vet att general MacArthur ville använda kärnvapen i Korea blir man inte förvånad om det skulle finnas några sådana dårar bland islamisterna också.

Och då kan man nog också vara ganska säker på var de har fått grejorna ifrån. Det får väl klaras ut i efterhand genom kongressförhör, som i Iran-Contras affären.