tisdag 18 maj 2021

EM i ljusshower och effekter för bögar

 .

Eurovisionsschlagerfestivalen har förändrats över tid. Delvis kanske utvecklats, men framför allt förändrats.


En gång i tiden var det viktigt att tävla med en bra melodi samt att kunna spela och sjunga. Länge var arrangemanget inkluderande.


Det är numera ganska ointressant om artisterna kan vare sig sjunga eller spela. Ibland är det generande tydligt att åtminstone en del av dem kan varken det ena eller det andra. 


Jippot är inte heller längre inkluderande utan har istället blivit exkluderande. Det är numera ett EM i ljus- och effektshower med extra allt för bögar. Det är ganska tydligt att en del av de ”nya” länderna har fattat galoppen och insett att bögarna har sjanghajat arrangemanget och de skickar därför företrädesvis människor av oklart kön. Det är nog enda chansen att vinna bögfesten, tycks de resonera. 


Sveriges Television har degraderats till ett bolag vars enda syfte är att arrangera kvalificeringstävlingar i ämnet. TV-året delas in i före och efter Eurovisionen och den blir allt tydligare en exkluderande särshow för en ännu ganska liten grupp människor. Parallellt pågår något märkligt, men besläktat i samhället som tycks kunna öka gruppen med oklart kön.  Den intensiva och omdömeslösa propagandan för att man numera kan hitta på ett helt eget kön får allt oftare unga vilsna människor att ta språnget ut i det okända - utan att veta varifrån de kommer, var de är eller vart de är på väg. Men ansvarslösa psykopater i vården kan inte hejda sina drivkrafter att pröva sina Dr Mengele-egenskaper på dessa unga - ofta barn.


Egentligen är det inte alls konstigt att Eurovisionen spårat ur. Alla civilisationer som passerat bäst före datum och är i förfallets utförsbacke drabbas av liknande excesser. Det bekräftar bara vad vi redan vet. Att vår civilisation närmar sig sin undergång. Det är ingen separat hobby som bara den svenska regeringen och riksdagen ägnar sig åt. Deras stollerier speglar bara det pågående förfallet som präglar hela vår civilisation. Det är, givet de allt fler hot mot mänsklighetens överlevnad vilka tornar upp sig, inte alls konstigt att regeringen beter sig som om de har blivit knäppa allihop. - Tvärtom, det är så de förväntas bete sig givet situationen i världen. Varför skulle den svenska regeringen vara klok när hela världen är galen?


Men det är klart att man kan fråga sig om det är nödvändigt att de ska ta täten i just den grenen…


Falun tisdagen den 18 maj 2021

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: