måndag 17 maj 2021

Viktigt meddelande från Oraklet på Folkhälsomyndigheten

 .

Oraklet på Folkhälsomyndigheten har idag låtit meddela att Oraklet fortsättningsvis endast kommer att förkunna sina spådomar på torsdagar.


Men precis som tidigare kommer spådomarna att vara inkonsekventa, motsägelsefulla, svårbegripliga och helt oberäkneliga, på sätt som kan förväntas om spådomarna föregås av inhalering av vulkaniska ångor eller något sentida och jämförbart.


Dock kommer spådomarna, som Folkhälso-myndighetens ”råd” i konsekvens med alla övriga inkonsekvenser på området trots namnet är tvingande, även i fortsättningen att vara så politiskt korrekta som pandemin medger, innebärande att den som gapar högst och bedöms stå rörelsens valmanskår närmast ägnar sig åt ofarligast verksamhet, medan det i konsekvens med Folkhälsomyndighetens dokumenterat inkonsekventa väsen innebär att de flesta andra verksamheter är farliga som tusan - oavsett vad de var närmast föregående torsdag.


Folkhälsomyndigheten beklagar de olägenheter som detta eventuellt kan föranleda men vill samtidigt påminna om att ifall Folkhälsomyndghetens Orakels spådomar gick att förutsäga skulle det inte behövas något Orakel.


Falun måndagen den 17 maj 2021

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: