tisdag 18 maj 2021

Snart Europas sämst skötta stat

 .

Senaste dygnets ”nyheter” i statens propagandaorgan SVT har i positiva och okritiska ordalag rapporterat om att man nu åter kan flyga in Thailändare för att utföra skogsarbete, som i inslaget plantering. De klassas som samhällsviktiga.


Det är klart att varje inslag inte kan innehålla alla aspekter av en fråga. Men nog saknar man frågan varför inte svenskar röjer och planterar skog själva istället för att spela TV-spel, äta hamburgare, dricka Coco-Cola och titta på Let´s Dance och tiotalet liknande passiviserande och fördummande underhållningsprogram.


Sedan saknar man följdfrågan: Om nu inte svenskarna gör det - varför gör inte den nyimporterade miljonen araber, afrikaner, afghaner med flera arbetet? Varför måste vi avlöna dem utan att få något arbete utfört? Varför måste vi avlöna dem när många av dem inte klarar av att arbeta men klarar att råna, misshandla, våldta, mörda, stjäla och langa narkotika samtidigt som de lyfter bidrag till sin försörjning? Nog borde de kunna klara av att antingen röja och plantera skog eller åka hem?


Sverige är verkligen ett land som leds av klåpare, vilka i rask takt förstör landet och gör det till Europas i särklass sämst skötta land - särskilt mot bakgrund av det goda utgångsläge Sverige hade efter Nationalsocialdemokratins samarbete med Hitler-Tyskland. Till skillnad från andra i nazistgänget slapp Sverige straff för samarbetet efter Andra Världskriget.


Utvecklingen är sådan, att snart får svenskar flytta till Albanien för att få bättre levnadsstandard och rättssäkerhet.


Falun tisdagen den 18 maj 2021

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: