söndag 23 maj 2021

Psykopaterna ordnar ovetenskapliga vaccin-experiment med vår hälsa som insats

 .

Det har framförts i media, att vi ska få vår andra dos av Covid-vaccin av vilket fabrikat som helst, oavsett vad vi fick för första vaccin. Avgörande ska enligt dessa uppgifter bli - inte vad vi fick första gången - utan istället vad som råkar vaccineras med just den dagen, på den aktuella platsen som vi besöker för att få vårt andra vaccin.


Covid-vaccinen är framtagna med kort varsel och i forcerat tempo, med de risker det innebär. Rimligen är de förknippade med högre risk för biverkningar än normalt. Det är upp till oss som ska bli vaccinerade att avgöra om vi vill acceptera den risken. 


När det gäller fråga om risken, och vilket skydd som åstadkoms, om man tar olika vaccin första respektive andra gången, finns ingen seriös forskning. Troligen inte ens en oseriös sådan. Noll. Nada. Men det struntar uppenbarligen politikens och sjukvårdens ledande psykopater i - för det allmännas bästa. Lite spill får man räkna med… Det tycks deras resonemang innebära.


Men sett utifrån den enskilda individens synpunkt: Om vi har tagit ett vaccin och det gick bra - varför ska vi då utsätta oss för psykopaternas kvackande genom att acceptera att ta ett annat vaccin i omgång två? Det är att i onödan utsätta oss för en opåkallad och svåröverskådlig risk. Ett tydligt doktor Mengele-upplägg.


Falun söndagen den 23 maj 2021

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: