måndag 17 maj 2021

Oroad regering fjantar med knivlagen

 .

Det börjar bränna under fötterna på vår Miljöanarkistiska-NationalSocialdemokratiska koalitionsregering med Centerstöd.


Efter att, utan vare sig kontroll eller förnuft och sans, ha importerat en miljon nya förväntat nationalsocialdemokratiska väljare, från regioner vilka sedan generationer präglats av väpnade konflikter och krigsförhållanden, börjar verkligheten nu att komma ikapp regeringen - eller åtminstone komma ikapp regeringens tidigare väljare, vilka inte är lika skyddade i sin vardag som politikerna är.


Förutom att rösta på NationalSocialdemokraterna, Miljö-Anarkisterna och Åsa-Nisse-Marxisterna hittar nysvenskarna på ett och annat som den övriga befolkningen inte är helt nöjd med, även om de senare är vana vid att stå med mössan i hand och bocka - i stort sett oavsett vilka tokigheter begåvningsreserven i regeringen åstadkommer.


Efter månader och år av accelererande grovt våld på våra gator, gruppvåldtäkter, mord på öppen gata, obegränsad narkotikahandel och notoriska mordbränder som får gryningspyromanens gärningar att påminna om en rökares olyckshändelse i en tändsticksask, känner regeringen sig nu pressad att visa handlingskraft. Inte för att att det kommer att göra någon nytta, utan för att man med propagandaapparatens hjälp (läs: den fria kritiskt granskande pressen) kommer att lura i dumjävlarna som röstar på dem att det gör någon som helst nytta att hålla på och peta i knivlagen.


Nu är det så att knivbruket i den svenska regeringsledda och -beskyddade kriminaliteten bara är en liten petitess. Dessutom är det ett snart övergående problem. Låt mig återkomma till det nedan.


Juogoslaverna, Araberna och de flesta Afrikaner använder maskingevär, pistoler och handgranater och har infrastruktur som försörjer dem med vapen och ammunition. Afghanerna, och tydligen även vissa mindre afrikanska grupper, saknar ännu sådan infrastruktur och använder därför i högre utsträckning kniv.


Med tiden (läs: snart) kommer även de senare att bygga upp sådan infrastruktur. Om inte de lyckas med det själva kommer Jugoslaver och Araber att sälja vapen till dem. Om Jugoslaverna och Araberna inte är snabba nog att tjäna pengar så blir det väl säkerhetsvakterna på regeringskansliet m fl myndigheter som kommer att introducera vapnen hos dem - helt riskfritt dessutom - det visar erfarenheten. Därmed slutar även de lägst stående i de kriminellas hackordning i hög grad att använda kniv och övergår till maskingevär, handgranater och Molotov-cocktails.


Det gör att eventuella ändringar som regeringen nu gör i knivlagen för att lura väljarna inte kommer att göra någonting åt den grova brottsligheten. Däremot kan den användas till att på sex månader låsa in någon oskyldig hantverkare, jägare, fiskare, sommarstugeägare eller liknande, som råkar få med sig kniven till fel ställe.


Men det duger ju gott för en gangsterledd stat och ett korrumperat och inkompetent rättsväsende. Det gör detsamma vem man låser in! Det ser bra ut i statistiken. Alltid lurar det någon. Och knivlagen kan alltid användas till riktade rättsövergrepp mot kritiker. Det är också den enda ”nytta” den kommer att göra.


Falun måndagen den 17 maj 2021

Mikael Styrman

.

1 kommentar:

Anonym sa...

Och med Jugoslaver menas givetvis muslimska sådana från Albanien och Bosnien förutom den numera tynande serbiska och kroatiska maffia som var mer framträdande på 1990-talet, antar jag?! Dock jämfört med dagens gangsters så så var de "kristna" ändå mer måttfulla och diskreta jämfört med dagens mer hårdföra muslimska banditer som inte drar sig för att skjuta även när oskyldiga kan drabbas!

Benny