tisdag 18 maj 2021

Judeförföljelserna i Malmö ett övergående problem

 .

Den som tittade på Aktuellt 21 i SVT2 måndag kväll fick som sidoinformation veta hur judeförföljelserna i Malmö kommer att upphöra.


De flesta känner till problemet. Förutom judar som redan tidigare var bosatta i Sverige kom efter kriget en del förintelse-överlevare att få en fristad i Sverige. Det nazistiska Sverige bytte raskt fot för att undgå repressalier från de allierade som gick segrande ur Andra Världskriget. Sedan dess har den offentliga Sverigebilden varit att vi är ett humant och icke-rasistiskt land. Ja, vi är så anti-rasistiska att den som anför kritiska sypunkter på den förda politiken förföljs av sådana som kallar sig anti-rasister, men som naturligtvis är en mobb, som andra mobbar.


Men under senare år har den svenska anti-rasistiska självbilden genomgått en förändring. Efter omfattande väljarflykt har våra ledare importerat en miljon muslimer, gentemot vilka de leker jultomte med skattebetalarnas pengar i syfte att köpa deras röster.


Det sedan urminnes tider socialdemokratiska Malmö har genom eget val blivit ett starkt arabiskt, muslimskt och anti-sionistiskt fäste. Det finns inte på världskartan att den maktgalna socialdemokratin kommer att lyfta ett finger för att skydda de mycket färre judarna i Malmö från arabisk anti-judisk förföljelse. 


Araberna är ju många fler än judarna i Malmö. Naturligtvis erkänner inte socialdemokratin att de bara är ute efter de arabiska rösterna. Den ledande socialdemokratin låtsas istället skydda judarna genom diverse jippon och pseudo-åtgärder kring förintelsen som de vågar ägna sig åt eftersom inte araberna känner sig hotade av det. Hellre vill de väl hålla i färskt minne förintelsen som metod. Men det är ju som att syssla med arkeologiska utgrävningar när det som behövs är åtgärder som stävjer de arabiska judeförföljelserna i Sverige idag.


Igår i Aktuellt fick vi en glimt av det som troligen kommer att stävja judeförföljelserna i Malmö. Efter hand som klimatet blir varmare och havet stiger översvämmas Malmö. När inte längre någon kan bo i ett översvämmat Malmö finns där heller inga judeförföljelser. Fram till dess kommer socialdemokratin att förgäves kämpa med att låtsas försöka stävja judeförföljelserna samtidigt som man egentligen gör allt för att hålla sig väl med den arabiska mobben. Klimatet kommer säkert att hinna lösa problemet före socialdemokratin.


Falun tisdagen den 18 maj 2021

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: