torsdag 8 februari 2024

Brottsoffren - Sveriges kastlösa

 .

Svenska kastlösa framför sitt nybombade hus?

TV4:s Nyheter uppmärksammade igår hur marken nästan öppnar sig under människor som blir utsatta för brott i Sverige. Våra politiker stjäl och plundrar skattebetalarna, beviljar sig själva generösa förmåner och vräker pengar över alla möjliga dumheter som inte tillför riket någonting. Som till exempel det här rymdlallandet som är helt meningslöst och som tycks ha utvecklats till en lyxvana, för att det ger svenska politiker och byråkrater möjlighet att gnida sig mot de stora grabbarna, som har rikare folk att plundra.


Nyhetsinslaget handlade om hur rättslösa de människor blir vilka drabbas av bomberna som placeras ut av Magdalena Andersson, Stefan Löfven, Fredrik Reinfeldt, Annie Lööf, Märta Stenevi och Eva Goes och det övriga kriminella politiska patraskets nysvenska skyddslingar.


Nämnda politiker borde vara ett gott föredöme och gå före och kompensera brottsoffren av sina egna medel så långt de räcker, tills staten får ordning på sin heder.


Vi har en fullständig rättsröta när man kan göra som våra politiker gjort utan att ställas till svars.


Man kan inte ha ett regelverk som ställer politiker till svars, tror kanske någon? Det skulle kunna missbrukas. Jag menar att det är fel. Man kan visst ha en lagstiftning som stävjar grov kriminalitet bland politiker. Man bör ha det, men man bör förstås ägna lagstiftningsarbetet uppmärksamhet så att lagen gör den nytta den ska göra, utan att öppna allt för mycket för eventuella kriminella motståndares missbruk av lagen. 


Anledningen till att vi inte har sådana lagar i Sverige är att kriminella politiker inte vill ha lagar som håller efter deras egen brottslighet.


Föga förvånande fortsätter den svenska rättsväsendeattrappen med sina ofta kriminella åklagar- och domarclowner att mäta ut skadestånd som dels är helt otillräckliga och dels ingen gärningsman någonsin kommer att betala. Alla som döms i Sverige åläggs att betala till Brottsofferfonden. Men den är inte till för brottsoffren. Det var istället en muta - en låtsasmyndighet - till ett korrupt folkpartistiskt par från en redan då grovt kriminell NationalSocialdemokrati.


Falun torsdagen den 8 februari 2024

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: