torsdag 15 februari 2024

En kanske något oväntad multikulti-effekt

 .

Den lilla Söderhamnsflickans tragiska död och familjens insjuknande av nervgas, som uppenbarligen säljs ganska fritt i många länder, till människor som antingen inte har en aning om vad de kan åstadkomma med gifterna, eller inte bryr sig om saken, vidgar förståelsen för den skada som våra stolliga politiker har åstadkommit i landet med sin huvudlösa migrationspolitik.


Det har framkommit i media att utredningen uppmärksammade ett fall i Storbritannien, där en person boende i ett flerfamiljshus avled, därför att en granne boende på våningen under, hade kommit på den ljusa idén att bekämpa vägglöss med nervgas.


Blir Sverige nu ett land i vilket assimilering blir svår, eller i många fall till och med omöjlig, därför att befolkningen ser en potentiell ”bombmagnet” eller en möjlig nervgasmördare i nysvenska inflyttande? Det hjälper nog föga om den inflyttande själv är lyckligt ovetande om sin i sammanhanget ödesdigra dragningskraft eller sin möjliga oförmåga att hantera nervgas på ett klokt sätt. Vilken nyinflyttande - som behöver flytta till en ny bostad av kända skäl - kan förväntas svara sanningsenligt på fråga om han kommer att dra med sig problem för övriga boende?


Hur stort kommer det här problemet att visa sig vara och hur ska det hanteras - bortom politikens standardlösning 1a - att ignorera problemet - och standardlösning 1b - att förneka att det existerar?


Falun torsdagen den 15 februari 2024

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: