torsdag 15 februari 2024

Lena Hallengren lämnar "Titan"

 .

Uppenbarligen var inte heller Lena Hallengren själv särskilt imponerad av sitt nästan mytomana TV-framträdande härom dagen. Åtminstone verkar hon nu vilja distansera sig från den ubåt i Titanklassen som NationalSocialdemokraternas ledning successivt har förvandlats till och vars tempo numera dessutom tycks accelerera. Kanske under parollen ”I fädrens spår mot nya djup”?


Framtiden kommer att visa om Hallengren sjukskrev sig från "Titan" i tid eller om hennes framtidsutsikter och maktambitioner redan är körda.


En canceroperation är aldrig önskvärd. Med det sagt har väl ingen canceroperation varit så vältajmad som den nu förestående. Kanske får vi så småningom veta om den även är medicinskt banbrytande i så måtto att Hallengren tar konvalescensen först, operationen sedan och därefter kan börja jobba direkt efter operationen. Det vore onekligen banbrytande, men uppgifterna är ännu motstridiga så det är ännu för tidigt att dela ut något Nobelpris för bedriften.


Men en dramatisk föreställning med nuvarande partiledaren i riksdagen kan det väl vara värt och ligger ju i tidens och partiets anda?


Falun torsdagen den 15 februari 2024

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: