onsdag 7 mars 2012

Saknas det någon?

.
Igår rapporterade Ekot om att statliga, skattefinansierade, myndigheter bygger en missilfabrik åt diktaturens Saudi-Arabien. Att sosseriet, moderaterna och centern gjort det gemensamt. Och att man med förslagenhet och likgiltighet inför lagen, försökt hindra skattebetalarna från att få reda på det, genom att lägga verksamheten i ett bolag, fullt medvetna om att den var och är olaglig.

Igår rapporterades även att någon fallit framför ett tåg på tunnelbanans gröna linje.

Saknas det någon idag? Någon Krigsmaterialinspektör borta? Några journalister i Nybroviken eller Hammarbykanalen? Någon annan borta? Någon?

- Räkna förbrytarna, Fredrik!

Om det saknas någon - är det måntro Stasi som återuppstått? Eller lever Bin Ladin kanske? Eller vem kan det vara som är i farten? Det kan ju inte vara så enkelt som att det är stats- och partianknutna brottslingar som i jakt på ”lösa” och okontrollerade skattepengar har klantat till det igen, eller?

Vad säger man på Kronofogdens S-Team som, enligt uppgifter i media nyligt, inte bara ska ägna sig åt att trakassera och skinna de kriminella partiapparaternas politiska motståndare utan även ska uppmärksamma den grova organiserade brottsligheten?

Vad har Skatte- och Kronofogdemyndigheterna gjort för att hitta pengar hos de banditer som skott sig på den här affären, exempelvis? Vad har Ni gjort för nytta för Er lön?

Övertorneå den 7 mars 2012
Mikael Styrman.
.

Inga kommentarer: