tisdag 2 juli 2013

Sprickorna i muren

.
När vi kunde se sprickorna i Berlin-muren och järnridån tog det inte länge innan maffiastaterna bakom järnridån klappade ihop.

Det vi nu kan se är att unga, modiga och kunniga män, med en moralisk resning som annars inte finns i den amerikanska administrationen, får maffiastaten att skaka i sina grundvalar. Bradley Manning, Edward Snowden och Julian Assange, för att nämna de idag mest kända, sysselsätter stora delar av den amerikanska gangsterstaten. Enorma resurser går nu åt till att spackla igen sprickorna i muren och förfölja de som pekat på sprickorna. Inte minst det senare är viktigt för att försöka förhindra att de inspirerar andra att följa deras exempel. Ingen möda sparas för att göra de tre visselblåsarna fredslösa.

Det är lite av det jag själv får känna av, när den av maffian kontrollerade pressen tiger och ofattbart stor, och förbluffande tydligt olaglig förföljelse och plundring sker av mig. Det gäller nu att skrämma alla som kan tänkas följa mitt exempel. Den svenska maffian vill inte ha fler medborgare som protesterar mot och visar på den grova brottsligheten i staten och rättsväsendet.

Manning, Snowden och Assange är med stor sannolikhet morgondagens frihetshjältar i USA. Till måttlig glädje för de som idag förföljer dem runt om i världen och som snart har bytt plats med de tre nämnda. Idag förföljer USA Manning, Snowden coh Assange. Få se om vi inte inom en snar framtiden får se det amerikanska rättsväsendet jaga Dick Cheney, George W Bush, Barack Obama och alla deras underhuggare inom de skenande hemliga kriminella nätverken som Manning, Snowden och Assange avslöjat.

Övertorneå tisdagen den 2 juli 2013
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: