fredag 19 juli 2013

Uppslagsbrist

.


Jag tyckte att det hade varit så mycket dystra synpunkter på bloggen ett tag, så jag tänkte skriva något positivt som omväxling. Det skulle kännas befriande tänkte jag.

Men jag kom inte på någonting.  :-)

Jag tar gärna emot förslag...

Övertorneå fredagen den 19 juli 2013
Mikael Styrman
.

5 kommentarer:

Anonym sa...

I Norrland mognar hjortronen tidigare än vanligt pga det fina vädret som varit!
Min trädgård är ett litet Paradis nu. Jag äter röda vinbär.

Mikael Styrman sa...

:-))

Anonym sa...

Vet ej om detta förslag är positvt eller negativt att skriva om. Tänker på alla dessa "företagare" som byggt upp sin verksamhet med bidragsfolk och konkurrerar med dessa "slavar" ut oss som är seriösa och försöker leva på verksamheten, Dessutom tycker de sig vara märkvärdiga med si och så många "anställda", Gratisfolk på "utbildning" mm "Fas 3" som de får 5.000 i månaden för att ha och ut och ta jobb med dessa slavar, Värre än slaveri, Slavar kostade ju en slant på den tiden de fick heta slavar.

Anonym sa...

Hej Mikael!

Nu har det börjat dimpa ner "sluträkningar"(som Du säkert har hört/sett) från advokat attrapp och vi var ett antal igår kväll som dryftade saken ifråga..(?!?!)
Och frågorna var många utan vettiga svar!
Bla..vad skall vi i Övertorneå göra, skall vi betala till Herr attrapp och se glada ut eller ge fan i och betala(PRECIS SOM ÖTÅ KOMMUN gjorde med Dina räkningar!) eller skall vi vänta tills Du har fått tillbaka Ditt företag, för som vi ser det är detta ett justitiemord av stora mått..
Du kanske kan i brist på uppslag skriva Din syn på saken...
Mvh
Som Du förstår vill jag INTE uppge mitt namn!

Mikael Styrman sa...

Jag återkommer med ett svar på detta. Kanske i ett eget blogginlägg.