tisdag 22 november 2022

Klimatet används sedan länge av maffian

 .

…för att plundra de svenska skattebetalarna och spararna. Eller rättare uttryckt: för att plundra den svenska staten på de pengar den plundrat skattebetalarna på.


Här ska göras den ena mer fantastiska industrietableringen än den andra i den svenska ödemarken, på platser där det inte finns några människor som kan arbeta i jätteindustrierna. Värre ändå är att den teknik som man påstår att man ska använda är oprövad. Om man hade haft seriösa avsikter skulle man ha provat ut tekniken först. Nu är de så kallade industrierna av allt att döma bara propagandabluffar med vars hjälp man lurar till sig, respektive förskingrar, miljarder.


Ändå värre är att det inte finns el heller där de bygger sina bluffabriker och inte heller kommer att finnas el. Och kanske är allra värst att de råvaror, naturtillgångar, som behövs för att realisera charlatanernas fantastiska luftslott inte heller finns och av mycket att döma inte heller kommer att finnas.


Värst av allt är väl kanske att allt är onödigt - bortkastat! Miljarderna rullar för att byta ut hyggligt rena bilar helt i onödan. Men alla som varit i Afrika vet, att i Afrika kör man helt orenade bilar, med högsvavlig olja, så att bilarna, även bussar och lastbilar, ibland lämnar så tjock rök bakom sig att man periodvis har svårt att se vägen framför sig på grund av röken från framförvarande bilar. Situationen är snarlik i flera världsdelar.


Det kanske inte finns lika många bilar per invånare i Afrika som i Sverige. Med det finns en och en halv miljard afrikaner, eller mer. Det innebär att den nytta vi potentiellt gör åt våra bilar i Sverige ur klimatsynpunkt betyder mindre än en piss i Mississippi. 


Kanske är det ett uttryck för den äktsvenska megalomanin att våra ledare försöker få oss att tro att det har minsta positiva betydelse för Jordens klimat att vi byter ut våra ganska rena fossildrivna bilar mot enorma mängder onödiga och koldrivna ”elbilar”. Svenskar och nysvenskar är tillsammans ungefär tio miljoner. I världen finns det tio miljarder människor. Vi är med andra ord mindre än en tiondels procent av Jordens folkmängd och vår andel minskar snabbt. Det enda vi kommer att åstadkomma med utbyte av bilparken är att förvärra klimatet på grund av alla utsläpp som blir följden av tillverkningen av dessa onödiga och skadliga bilar.


Hur länge ska den här av grovt kriminella drivna galenskapen få pågå i Sverige?


Falun tisdagen den 22 november 2022

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: