torsdag 3 augusti 2023

Makalöst hycklande

 .

Vi tycker nog alla - med journalisterna i täten - att det är bra att Tobias Billström (M) tar i på skarpen mot Björn Söder (SD), som håller på och bråkar i onödan med XPLQRG-festivalen, som gör sitt bästa för att försvara barnens rätt att redan i unga år bli sexuellt exploaterade, vilsna och traumatiserade.


Men det bekymrar mig att inte Ulf Kristersson är tillräckligt inkluderande. Han bör naturligtvis axla statsministerns ansvar. Varför inte följa framgångsreceptet från de svenska bibliotekens barnstunder? Statsministern kan klä ut sig till ”Stygga Miss Fuck Me Hard” och för att riktigt visa att han menar allvar fatta ledarflaggan och ta täten i marschen, med en klass söndagsskoleelever omkring sig i tåget med de många bokstäverna, och det obegripliga budskapet.


Jag undrade först om Tobias Billström verkligen var rätt citerad i media med sitt påhopp på Björn Söder? Men nu sändes det ju en sorts pressinformation på TV, med de politiskt korrekta och ja, ungefär så uttryckte ju Billström sig. Nå, det är ju inte så konstigt, mot bakgrund av hur regeringen krupit för den turkiske skurken, utan att uppnå något. Självklart behöver man rikta om missnöjet mot någon annan såväl person som fråga.


Nu har jag förstås inte sett allt som Björn Söder har uttalat, men i det jag har sett finns inget att uppröras över. Det är ju ingen hemlighet att vi under senare tider sett prov på den moraliska dekadens som verkar drabba alla mänskliga civilisationer sedan de passerat sitt zenit.


Nu är det ju inte heller första gången den svenska statsledningen är ute och tassar utanför gränsen för det acceptabla. Vi har ju en historik som är känd, om än förnekad av de närmast besmittade och av alla ryggradslösa och strykrädda. Jag tänker förstås på hur Palme och Geijer tjuvstartade dekadensen genom att legalisera tidelag och engagera statliga tjänstemän som horambulanser, med uppgift att hämta omhändertagna småflickor från institutioner, dit de officiellt förts för att ”skyddas”. Skyddet visade sig bestå i att de återkommande fördes till höga politiker för att bli knullade av dem. Mycket närmare Sodom och Gomorra blir det svårt att komma. Ingen straffades eller ställdes ens inför rätta av det korrupta svenska pajasväsendet. Det är ju som bekant så det går till i bananrepubliker, vilka saknar det som i demokratier och rättsstater brukar kallas rättsväsende.


Billströms uttalande är i och för sig lite märkligt, tycker jag. Jag trodde först att han hade låtit lura sig att skjuta från höften. Men den eniga mediainsatsen talar nog mer för att det finns ett gemensamt intresse hos regeringen och sosseriet. Regeringen har gjort pajaskonster av det ryggradslösa umgänget med den turkiske skurken och behöver skicka iväg Svarte-Petter och sosseriets intresse är ju uppenbart eftersom SD tagit minst hälften av deras väljare.


Falun torsdagen den 3 augusti 2023

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: