onsdag 2 augusti 2023

Är verkligen islamkryperiet bästa metoden?

 .

Det verkar pågå ett ganska allmänt pucklande i svenska media på Rickard Jomshof, för hans ganska vassa yttrande i förhållande till islam. 


Det påstås vara si och så farligt för svenska intressen att stå på sig i umgänget med det här sällskapet, som väl nästan alla är diktatorer och använder religionen för att indoktrinera och tygla en ofta ganska okunnig befolkning, sällan något annat än en mobb, när de stormar svenska ambassader och mördar ambassadpersonal för att tilltvinga sig visum till Sverige.


Jag tror inte en minut på den där metoden.


Om man inrättar sig efter deras vilja och börjar krypa runt som en strykrädd hund,  som den svenska regeringen verkar göra nu, får man vara beredd på att krypa mycket. Ju mer eftergifter man gör - helt i onödan - desto mer eftergifter kommer man att få göra.


Det är inte några söndagsskolefröknar regeringen har att göra med. Det är i flertalet fall grova busar. Men det verkar som om man inte begriper det.


Om det är någonting som är farligt för Sverige nu så är det denna feghet som tycks förlama det offentliga Sverige. Det gamla uttrycket ”mycket vill ha mer” stämmer nog sällan så bra som i umgänget med Erdogan och de andra busarna som gömmer sig bakom islam.


Begär istället de svensk-turkiska knarklangarna utlämnade i lite skarpare ordalag än det där vanliga offentliga gråtandet. De respekterar inte gråtandet, har aldrig gjort det och kommer aldrig att göra det. De känner bara förakt inför sådant och det gagnar inte svenska intressen att bli föraktade.


Stäng istället ambassaderna i de länder som inte garanterar svenskars och svenska intressens säkerhet och dra igen alla bidragskranar och visa att vi inte accepterar sådana där slöddermetoder.


Falun onsdagen den 2 augusti 2023

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: