måndag 15 september 2014

En förgiftad kalk?

.

En trött Reinfeldt lämnar ädelt över stafettpinnen till Stefan Löfven. Eller är det en förgiftad kalk? Framtiden kommer att visa om socialdemokratin återvänder till att vara den allomfattande nationalsocialdemokratin det en gång var och under vilken alla problem förtegs eller om följden blir att sönderfallet hämtar fart i ännu mer av gårdagens lösningar på gårdagens problem.

Löfven ska efter den stora valframgången (+0,4%) sy ihop en (minoritets?)regering som ska stoppa förfallet inom vården, skolan, omsorgen, försvaret, järnvägen, finansbubblan, Vattenfall, Telia, försnillande verk och departement, avlyssnandet, industrispionaget, det havererade rättsväsendet, demokratiunderskottet och den obefintliga migrations- och integrationsfrågan.

Stefan Löfven ska sy ihop en dugande regering utifrån de inte särskilt dugande spelare som finns att tillgå i spillrorna av gårdagens maktparti. Hans sociala begåvning kommer att sättas på prov. Han kommer nog att behöva både karatesparkar och jiu-jitsugrepp för att hålla ordning i fögderiet.

Dödens Väntrum måndagen den 15 september 2014
Mikael Styrman
.

2 kommentarer:

Anonym sa...

HEN ÄR JU SVETSARE ...:) SÅ S FÅR PROV SVETSA LITE & SE HUR ROSTIG MATERIALET ÄR,,,

HELA S LEDARTRIO VERKAR VARA HÄMTAD FRÅN MADAM TUSSO KABINETT.SOM MAN DAMMAT AV OCH MONTERAT ETT BATTERIDRIVEN(KNAPPNÅLS STORLEK) MASKIN INUTI BÅLEN ..
MEN MEN KÖTTGRYTORNAS DRAGNINGSKRAFT ÄR MAGISK OCH TILLHÖR MAN GODHETENS UTVALDA SÅ KOMMER STORA SVETSEN FRAM...OCH LÖSER DET SOM DU RADAR UPP....

Mikael Styrman sa...

Ja, om man tillhör de utvalda...